Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Schuytgraaf - Bouwkavels De Groene Erven, Arnhem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Schuytgraaf - Bouwkavels De Groene Erven, Arnhem

Type: Koop
Plaats: Arnhem
Aantal: 30
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 155.527 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Arnhem
Info
Omgeving
De Groene Erven

30 bouwkavels van De Groene Erven maken deel uit van in totaal 122 woningen in de wijk Groene Erven. De buurt is omgeven door groene hagen en aan de west- en zuidzijde door een brede sloot. De woningen kenmerken zich door brede, zogenoemde zadelkappen. De gevels ...

Volledige omschrijving
De Groene Erven

30 bouwkavels van De Groene Erven maken deel uit van in totaal 122 woningen in de wijk Groene Erven. De buurt is omgeven door groene hagen en aan de west- en zuidzijde door een brede sloot. De woningen kenmerken zich door brede, zogenoemde zadelkappen. De gevels zijn aan de openbare zijde relatief gesloten en juist open aan de tuinzijde. Elke woning heeft een voortuin van minimaal 5,5 meter diepte. Parkeren gebeurt op het eigen terrein in een garage of onder een carport.

Beeldkwaliteitsplan

Bij iedere kavel hoort een beeld- en kwaliteitsplan met richtlijnen over het bouwvolume en het uiterlijk van de woning. Hiermee weet u zeker dat uw woning qua stijl past in de wijk. Binnen deze richtlijnen bent u helemaal vrij om alles zelf te bepalen samen met de architect en aannemer van uw keuze.

Ligging

De Groene Erven is een groene en ruim opgezette buurt. De landelijke invloed is er groot, aangezien het Overbetuwse landschap direct aan deze buurt grenst. Naast koopwoningen worden er ook bouwkavels uitgegeven. Alle bouwkavels liggen aan de rand van de buurt. Het merendeel van de bouwkavels ligt in het westen en het zuiden, een ander deel ligt in het oosten van de buurt naast de noordelijke ringweg van Schuytgraaf.


Prijzen

De kavels variëren in grootte van 430 tot 546 m2. Afhankelijk van de ligging en grootte van de kavels variëren de prijzen van € 152.957,= tot € 191.673,= inclusief BTW.

Share |
Meer woningen
Meer woningen