Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Schuytgraaf - Bouwkavels De Leihagen, Arnhem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Schuytgraaf - Bouwkavels De Leihagen, Arnhem

Type: Koop
Plaats: Arnhem
Aantal: 37
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 164.723 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Arnhem
Info
Omgeving
De Leihagen

Leien en hagen. Dat zijn de meest kenmerkende eigenschappen van deze ruime en lommerrijke buurt in het hart van Schuytgraaf. Groene hoge hagen omzomen de buurt en staan op de erfafscheidingen van elke woning. De woonstraten worden levendig door diverse stijlen&n...

Volledige omschrijving
De Leihagen

Leien en hagen. Dat zijn de meest kenmerkende eigenschappen van deze ruime en lommerrijke buurt in het hart van Schuytgraaf. Groene hoge hagen omzomen de buurt en staan op de erfafscheidingen van elke woning. De woonstraten worden levendig door diverse stijlen en omdat de gevelrooilijnen verspringen en verdraaien. Kenmerkend is dat veel woningen daken van leistenen hebben. Er zijn 37 bouwkavels in De Leihagen. Deze maken deel uit van in totaal 184 woningen in de buurt.

Beeldkwaliteitsplan

Bij iedere kavel hoort een beeld- en kwaliteitsplan met richtlijnen over het bouwvolume en het uiterlijk van de woning. Hiermee weet u zeker dat uw woning qua stijl past in de wijk. Binnen deze richtlijnen bent u helemaal vrij om alles zelf te bepalen samen met de architect en aannemer van uw keuze.

Ligging

De Leihagen ligt midden in Schuytgraaf, in het oosten en zuiden grenzend aan de groene weiden van het centrale park. Bijna rondom stroomt een watergang en in het westen ligt de meer stedelijke buurt De Waarden. Die buurt en de zuidelijke ringweg door de wijk zijn bereikbaar met twee bruggen over het water. Een groot deel van de bouwkavels ligt aan de rand van De Leihagen

Prijzen
De kavels variëren in grootte van 403 tot 813 m2. Afhankelijk van de ligging en grootte van de kavels variëren de prijzen van € 138.000,= tot € 259.000,= inclusief BTW.

Share |
Meer woningen
Meer woningen