Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Schuytgraaf - Bouwkavels Parklane fase 1, Arnhem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Schuytgraaf - Bouwkavels Parklane fase 1, Arnhem

Type: Koop
Plaats: Arnhem
Aantal: 8
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 200.311 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Arnhem
Info
Het mooiste moest nog komen

Parklane is de jongste buurt binnen Schuytgraaf. Het stedenbouwkundig plan wat ten grondslag ligt aan Parklane is anders dan die voor de overige buurten.

De uitstraling van Parklane wordt die van een moderne groene villawijk met brede lomme...

Volledige omschrijving
Het mooiste moest nog komen

Parklane is de jongste buurt binnen Schuytgraaf. Het stedenbouwkundig plan wat ten grondslag ligt aan Parklane is anders dan die voor de overige buurten.

De uitstraling van Parklane wordt die van een moderne groene villawijk met brede lommerrijke lanen, openbare ruimten met een tuinachtige uitstraling en woningen op grote kavels die verspringen in de zichtlijn en divers zijn in architectuur.

De ruimte tussen de woningen op de onderlinge woonstraten is twee maal de gemiddelde kaveldiepte met veel aandacht voor groen. De grote kavels bepalen de open, parkachtige uitstraling.
Hoge hagen en diepe achtertuinen dragen bij aan het gevoel van privacy voor de bewoners.

Woningen worden zo geplaatst op de kavel dat elke woning een voortuin heeft van tenminste 4 meter. Veel woningen krijgen een sierfruitboom in de voortuin. Parkeergelegenheid voor bewoners is zoveel mogelijk op eigen terrein.

Omgeving
Een droomkavel voor een droomhuis

Een droomhuis met een heerlijke grote woonkeuken, een terras, de badkamer zoals je die al een tijdje voor ogen hebt. Als je eenmaal het voornemen hebt zelf een huis te bouwen waarbinnen je al je woonwensen echt kunt realiseren ben je eigenlijk alleen nog op ...

Volledige omschrijving
Een droomkavel voor een droomhuis

Een droomhuis met een heerlijke grote woonkeuken, een terras, de badkamer zoals je die al een tijdje voor ogen hebt. Als je eenmaal het voornemen hebt zelf een huis te bouwen waarbinnen je al je woonwensen echt kunt realiseren ben je eigenlijk alleen nog op zoek naar een particulier bouwkavel met een fantastische ligging. Bijvoorbeeld aan het water, met vrij zicht op de natuur.

Binnen het project Parklane zijn 42 van deze particuliere bouwkavels beschikbaar. Gelegen aan onder meer de recreatievijver, de brede groenstrook met vrij zicht op de omgeving of verstrooid binnen het veld op onder meer hoekkavels. De grootte van de kavels binnen Parklane is divers. Ter onderstreping van het parkachtige karakter en de woon- en verblijfskwaliteit. Veel groen, veel ruimte, ongedwongen plaatsing van een diversiteit aan verschillende woningen met zoveel mogelijk vrij zicht op de omgeving. De maximale kavelgrootte voor de particuliere bouwkavels varieert tussen circa 450 en 650 m2.

Beeldkwaliteitsplan

De architectuur binnen Parklane wordt gekenmerkt door eenduidige bouwvolumes van maximaal 2 woonlagen met een kap in langs- of een dwarsvorm. De natuur van de omgeving is doorgezet in het materiaalgebruik en de kleuren voor de afwerking van de woningen. Natuurlijke materialen, dakpannen, metselwerk, hout en glas. In natuurlijke, aardse kleuren. Om eenduidigheid en een homogeen kwaliteitsgevoel binnen de architectuur te bewerkstelligen zijn de bijgebouwen, bergingen en garages, geïntegreerd in of aan de woning en net als de woning teruggeplaatst op de kavel. Deze algemene architectonische voorwaarden voor Parklane zijn ook van toepassing op de woningen die gebouwd zullen worden op de particuliere bouwkavels.

Situering op de kavel

Conform het algemene stedenbouwkundige plan dient de woning een voortuindiepte te hebben van minimaal 4 meter. De voortuin dient te worden voorzien van een sierfruitboompje.
Het bouwvlak voor de woning, bijgebouwen en garages is vastgelegd in een kavelpaspoort. Voor bergingen en garages geldt maximaal 1 bouwlaag. Bij de kavels aan de kanovijver wordt door GEM Schuytgraaf een schanskorf aangelegd.
Kopers dienen een lage haag aan te leggen achter op de kavel bij de schanskorf. Bij kavels aan de noord- en oostzijde wordt door GEM Schuytgraaf een beukenhaag geplant van ± 180 cm. hoog aan de achterzijde van de kavel.

Voor een volledig overzicht van de beeldregels en de bebouwings mogelijkheden verwijzen we naar het kavelboek en de kavelpaspoorten.

Share |
Meer woningen
Meer woningen