Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Woonpark Diepstroeten, Assen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Woonpark Diepstroeten, Assen

Type: Koop
Plaats: Assen
Aantal: 16
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 280.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Drenthe | Assen
Info
Woonpark Diepstroeten biedt ‘het beste van twee werelden’. Enerzijds de sfeer en de gezelligheid van de Drentse hoofdstad. Anderzijds een prachtig groen park in de stijl van een esdorp. Verdeeld in verschillende karakteristieke buurtschappen. Met een diversiteit aan woningen, zowel huur als koop. Kortom: e...

Volledige omschrijving
Woonpark Diepstroeten biedt ‘het beste van twee werelden’. Enerzijds de sfeer en de gezelligheid van de Drentse hoofdstad. Anderzijds een prachtig groen park in de stijl van een esdorp. Verdeeld in verschillende karakteristieke buurtschappen. Met een diversiteit aan woningen, zowel huur als koop. Kortom: een droomlocatie die voor iedereen realiteit kan worden!

Omgeving
Langs de Krulzoom komen 16 twee-onder-een-kapwoningen die passen bij het dorpse karakter van Woonpark Diepstroeten. De woningen krijgen een klassieke uitstraling. Je kunt kiezen uit 7 woningtypen; ieder met dezelfde indeling, maar van buiten een geheel eigen look.  Je huis is eigentijds, energiezuinig en v...

Volledige omschrijving
Langs de Krulzoom komen 16 twee-onder-een-kapwoningen die passen bij het dorpse karakter van Woonpark Diepstroeten. De woningen krijgen een klassieke uitstraling. Je kunt kiezen uit 7 woningtypen; ieder met dezelfde indeling, maar van buiten een geheel eigen look.  Je huis is eigentijds, energiezuinig en voorzien van hoge ramen die veel licht doorlaten.
 
De helft van de woningen heeft een tuin op het zuidwesten: in de ochtend geniet je van je kop koffie in de voortuin. De dag sluit je af met een drankje in je achtertuin. Bij de andere acht is het andersom. Elke woning is voorzien van een aangebouwde garage.

Share |
Meer woningen
Meer woningen