Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Woonpark Diepstroeten, Assen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Woonpark Diepstroeten, Assen

Type: Koop
Plaats: Assen
Aantal: 14
Soort: Rijwoning
Prijs: € 217.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Drenthe | Assen
Info
Woonpark Diepstroeten biedt ‘het beste van twee werelden’. Enerzijds de sfeer en de gezelligheid van de Drentse hoofdstad. Anderzijds een prachtig groen park in de stijl van een esdorp. Verdeeld in verschillende karakteristieke buurtschappen. Met een diversiteit aan woningen, zowel huur als koop. Kortom: e...

Volledige omschrijving
Woonpark Diepstroeten biedt ‘het beste van twee werelden’. Enerzijds de sfeer en de gezelligheid van de Drentse hoofdstad. Anderzijds een prachtig groen park in de stijl van een esdorp. Verdeeld in verschillende karakteristieke buurtschappen. Met een diversiteit aan woningen, zowel huur als koop. Kortom: een droomlocatie die voor iedereen realiteit kan worden!

Omgeving
Ben jij toe aan je eerste gezinswoning, te midden van rust, ruimte en natuur? Maak je woondroom dan waar op De Hoeven. Hier verrijzen de laatste 22 rijwoningen met het Fijn Wonen-label. De huizen zijn gasloos, duurzaam en helemaal klaar voor jouw toekomst. Geniet van de ruimte en het groen, waar je kindere...

Volledige omschrijving
Ben jij toe aan je eerste gezinswoning, te midden van rust, ruimte en natuur? Maak je woondroom dan waar op De Hoeven. Hier verrijzen de laatste 22 rijwoningen met het Fijn Wonen-label. De huizen zijn gasloos, duurzaam en helemaal klaar voor jouw toekomst. Geniet van de ruimte en het groen, waar je kinderen zorgeloos kunnen spelen. Ondertussen ligt het stadshart van Assen op slechts een kwartiertje fietsafstand.
 
De Hoeven bestaat uit twee blokjes woningen: de Eshoeve met 12 woningen en de Lösshoeve met 10 woningen. De woningblokken grenzen per 6 of 5 woningen met de achtertuinen aan elkaar. Tezamen met de tuinmuren van de hoekwoningen krijgen de Hoeven hierdoor een rustieke, knusse uitstraling met volop privacy. Hier ervaar je de sfeer van een traditionele Hoeve.
 
De 22 rij- en hoekwoningen dragen het Fijn Wonen-label: dat betekent compleet, comfortabel en duurzaam wonen in een huis met een korte bouwtijd. Met drie volwaardige slaapkamers, een compleet afgewerkte badkamer, ruime zolder met dakraam, een tuin en parkeren op eigen terrein is De Hoeven het ideale thuis voor starters en jonge gezinnen. De woningen zijn helemaal van deze tijd: gasloos en compleet met warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Wil je nog duurzamer wonen? Extra zonnepanelen en energieneutraal wonen (Nul-op-de-meter) zijn allemaal mogelijk. Maak jij hier je woondromen waar?

Meer weten? voor de nieuwsbrief van Woonpark Diepstroeten en ontvang als eerste het laatste nieuws over De Hoeven.

Heb je een vraag of heb je interesse? .


Share |
Meer woningen
Meer woningen