Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Kloosterbos Assen, Assen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Kloosterbos Assen, Assen

Type: Koop
Plaats: Assen
Aantal: 6
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 154.750 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Drenthe | Assen
Info
Nieuwbouwwijk Kloosterveen
In de wijk Kloosterveen in Assen hebben de verschillende buurten hun eigen karakter. Alle woonstijlen van de twintigste eeuw zie je er terug. Een boeiende, aansprekende wijk, te midden van veel groen en water. De nieuwste buurt in Kloosterveen II heet Kloost...

Volledige omschrijving
Nieuwbouwwijk Kloosterveen
In de wijk Kloosterveen in Assen hebben de verschillende buurten hun eigen karakter. Alle woonstijlen van de twintigste eeuw zie je er terug. Een boeiende, aansprekende wijk, te midden van veel groen en water. De nieuwste buurt in Kloosterveen II heet Kloosterbos. Kloosterbos ligt in de toekomst ingeklemd tussen het open landschap in het noorden, in het oosten grenst het aan Kloosterhout, de zuidzijde sluit middels een waterpartij aan op de buurt Kloosterstede en het westelijk deel zal in de toekomst grenzen aan Kloosterveld. De naam Kloosterbos refereert aan het fenomeen Sterrenbos dit houdt in, dat er in de buurt met een duidelijk hart is waar paden op uitkomen en weer doorgaan. Het Kloosterbos biedt ruimte voor circa 450 woningen.

Omgeving
Je zoekt een energiezuinige woning? Een woning in een kindvriendelijke omgeving? Dan is de kans zeer groot dat je je thuisvoelt in één van de fraaie woningen die door VDM in de wijk Kloosterveen te Assen worden gerealiseerd.

Je kunt deze royale woningen samen met VDM voor een groot deel naar jou...

Volledige omschrijving
Je zoekt een energiezuinige woning? Een woning in een kindvriendelijke omgeving? Dan is de kans zeer groot dat je je thuisvoelt in één van de fraaie woningen die door VDM in de wijk Kloosterveen te Assen worden gerealiseerd.

Je kunt deze royale woningen samen met VDM voor een groot deel naar jouw eigen wens realiseren. Door de royale raampartijen geniet je optimaal van de omgeving en jouw tuin. Wil je een garage of extra kamer als hobby- of slaapkamer op zolder? VDM adviseert je graag over de mogelijkheden.

De woning heeft een moderne en eigentijdse uitstraling. Het gehele ontwerp is het gevolg van een stijlvolle architectuur.

Kopen met Duokoop
Je kunt ervoor kiezen om de woning met grond te kopen of de ondergrond te huren (Duokoop; je koopt alleen het opstal). Met de Duokoopregeling wordt het kopen van een nieuwbouwwoning voor iedereen bereikbaar. Duokoop is vergelijkbaar met erfpacht.

Zelf afbouwen, ja/nee?

Bij de te bouwen woningen in Assen heb je de mogelijkheid om de woning als kluswoning op te laten leveren. En zo zijn er nog diverse tussenmogelijkheden, we bouwen de woning tot ieder gewenst niveau conform een aantal vaste stappen. Hiermee bespaar je op de aankoopprijs van de woning.

Share |
Meer woningen
Meer woningen