Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Saens Geluk, Assendelft Powered by Niki
Nieuwbouw:
Saens Geluk, Assendelft

Type: Koop
Plaats: Assendelft
Aantal: 11
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 365.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Assendelft
Info
Saendelft is zo goed als klaar. Saens Geluk is de laatste ontwikkeling. Zoek het geluk op en woon straks in een mooie woning in jaren 30-stijl. Er zijn twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen beschikbaar. De woningen worden luxe afgewerkt, liggen stuk voor stuk op een riante kavel en hebben minstens 3 ...

Volledige omschrijving
Saendelft is zo goed als klaar. Saens Geluk is de laatste ontwikkeling. Zoek het geluk op en woon straks in een mooie woning in jaren 30-stijl. Er zijn twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen beschikbaar. De woningen worden luxe afgewerkt, liggen stuk voor stuk op een riante kavel en hebben minstens 3 slaapkamers en een grote zolder.
Prijzen vanaf circa € 325.000,-- v.o.n.

Omgeving
Zaterdag 11 april 2015 jl. is de verkoop gestart van deze fraaie twee-kapper van maar liefst 143 m2 op een kavels van 316 tot 325m2. Het gaat dan om de woningen met de bouwnummers 36 en 37, gelegen aan het water aan Witte Ring in Assendelft. Van deze woningen is reeds een aantal gebouwd zodat u een goede i...

Volledige omschrijving
Zaterdag 11 april 2015 jl. is de verkoop gestart van deze fraaie twee-kapper van maar liefst 143 m2 op een kavels van 316 tot 325m2. Het gaat dan om de woningen met de bouwnummers 36 en 37, gelegen aan het water aan Witte Ring in Assendelft. Van deze woningen is reeds een aantal gebouwd zodat u een goede indruk kunt krijgen van hetgeen u koopt.
        
·         woonoppervlakte van ca. 143 m²
·         riante achtertuin op het zuidwesten
·         natuurlijke scheiding van leefkeuken en tuingerichte woonkamer
·         hoogwaardige afwerking
·         badkamer met douche, wastafel en 2e toilet
·         3 slaapkamers, waarvan 1 over de gehele breedte van het huis
·         grote zolder met vaste trap bereikbaar
·         standaard inclusief complete keuken (keukencheque)
·         mooi sanitair (Villeroy & Boch) en tegelwerk
·         royale zolder met vaste trap bereikbaar
·         inclusief 5 zonne-panelen

Na de zomer van 2015 start de verkoop van 20 twee-onder-een-kap-woningen aan het park dat nu al reeds voor een deel in Saens Geluk zichtbaar is. Deze woningen zijn vergelijkbaar met de woningen hierboven en die bovendien al eerder in Saens Geluk gerealiseerd zijn. De woningen worden aangeboden voor een bedrag vanaf circa € 325.000,-- v.o.n.

Share |
Meer woningen
Meer woningen