Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Thuis in Het Loo te Austerlitz, Austerlitz Powered by Niki
Nieuwbouw:
Thuis in Het Loo te Austerlitz, Austerlitz

Type: Koop
Plaats: Austerlitz
Aantal: 8
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 435.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Austerlitz
Info
Fase 1 in aanbouw, fase 2a in verkoop

104 nieuwbouwwoningen in Austerlitz

Alles klopt in Het Loo. De plek is uniek, tussen het bestaande dorp en de bossen van Austerlitz in. De opzet van het plan is logisch en luchtig en de architectuur sluit naadloos aan op de uitstr...

Volledige omschrijving
Fase 1 in aanbouw, fase 2a in verkoop

104 nieuwbouwwoningen in Austerlitz

Alles klopt in Het Loo. De plek is uniek, tussen het bestaande dorp en de bossen van Austerlitz in. De opzet van het plan is logisch en luchtig en de architectuur sluit naadloos aan op de uitstraling van de bestaande woningen. Het mooie is dat je in het dorp een diversiteit aan woonstijlen ziet. Dat gaan we hier ook maken. Zo wordt traditioneel afgewisseld met modern klassiek en gaan we werken met diverse natuurlijke materialen, zoals steen en hout. Bovendien maken we ruimte voor nieuw groen en speelplekken voor de kinderen.

In Het Loo kun je straks nieuw wonen aan het bos, in een traditionele, dorpse setting. Wordt het een rijwoning, semi-bungalow, 2^1-kap- of vrijstaande woning? Je zult je er hoe dan ook thuis voelen!

Interesse? Meld je aan via de  en blijf op de hoogte.

Omgeving
In Het Loo heb je keuze uit vier soorten tweekappers, van circa 138, 157 en 165 m². Een modern type met vlakke pannen en grote, hoge vensters met omlijsting. Een traditioneel type met een warme uitstraling door de mix van metselwerk, houten geveldelen en een bijzondere kap. En tot slot een klassiek type me...

Volledige omschrijving
In Het Loo heb je keuze uit vier soorten tweekappers, van circa 138, 157 en 165 m². Een modern type met vlakke pannen en grote, hoge vensters met omlijsting. Een traditioneel type met een warme uitstraling door de mix van metselwerk, houten geveldelen en een bijzondere kap. En tot slot een klassiek type met afwisselend langs- en dwarskappen. Wat alle 2^1-kapwoningen gemeen hebben, is de zee aan ruimte en een heerlijke brede kavel.

Share |
Meer woningen
Meer woningen