Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Sfeervol Balk, Balk Powered by Niki
Nieuwbouw:
Sfeervol Balk, Balk

Type: Koop
Plaats: Balk
Aantal: 22
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 302.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Balk
Info
Balk, Havendiken: een nieuwe woonwijk met de sfeer van eeuwenoude tradities.  
In de nieuwe wijk “Havendiken” worden dromen waargemaakt. Hier kun je wonen aan het water en met een eigen ligplaats. “Havendiken” ligt op een heel bijzondere locatie binnen Balk, vlak tegen het centrum, aa...

Volledige omschrijving
Balk, Havendiken: een nieuwe woonwijk met de sfeer van eeuwenoude tradities.  
In de nieuwe wijk “Havendiken” worden dromen waargemaakt. Hier kun je wonen aan het water en met een eigen ligplaats. “Havendiken” ligt op een heel bijzondere locatie binnen Balk, vlak tegen het centrum, aan een nieuwe zijtak van de rivier de Luts. Het water speelt een belangrijke rol in de wijk. Er wordt nieuw water ontwikkeld met rondom een openbare wandelkade.

Wonen aan de kade.
Wonen doe je in ”Havendiken” direct aan de kade. In een historiserende bouwstijl worden aan de kade woningen gebouwd met een klassieke uitstraling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, traditionele materialen en warme kleuren.Wonen volgens de klassieke stedenbouwkundige ideeën, maar met het comfort van deze tijd. Traditie en vernieuwing gaan hier hand in hand.

Eigen ligplaats.
Tegenover de voordeur ligt de brede wandelkade. U als bewoner krijgt het eerste recht tot het huren van een eigen ligplaats langs de kade, voor uw voordeur.

Omgeving
Wonen op een fantastische plek aan het water, dat kan in het plan Sfeervol Balk.
 
Op een unike locatie verrijzen 26 grachtenpanden in een historiserende bouwstijl. Grachtenpanden met grote variatie en rijk gedetailleerd met siermetselwerk, kroonlijsten e...

Volledige omschrijving
Wonen op een fantastische plek aan het water, dat kan in het plan Sfeervol Balk.
 
Op een unike locatie verrijzen 26 grachtenpanden in een historiserende bouwstijl. Grachtenpanden met grote variatie en rijk gedetailleerd met siermetselwerk, kroonlijsten en een topgevel beëindiging met “oortjes”. De woningen worden van elkaar gescheiden door steegjes en kattenplanken. Tevens zijn de materialen en kleuren afgestemd op het landelijke en dorpse karakter van Balk. De wonigen (4 typen) zijn allen ruim van opzet, met de mogelijkheid om straat- of tuingericht te wonen. Naast de basisplattegronden met ruime woonkamer & keuken; 3 slaapkamers & badkamer op de verdieping en ruime berg zolder is een breed scala aan opties ontworpen. Uiteraard zijn individuele wensen bespreekbaar.     
De grachtenpanden met diepe tuin en garage, hebben een koopsom vanaf € 275.000,-- v.o.n.

Meer informatie over de verschillende woningtypen is te vinden op  

Share |
Meer woningen
Meer woningen