Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wentelploeg 18 te Bant, Bant
Nieuwbouw:
Wentelploeg 18 te Bant, Bant

Type: Koop
Plaats: Bant
Aantal: 1
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 220.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Bant
Info

Vrij gelegen, bijzonder royale twee-onder-een-kap met garage.

Nu met de aankoopvoordeel regeling voor slechts € 220.000,--

Projektontwikkeling Heutink biedt u nu de mogelijkheid deze riante woning te kopen met de zeer aantrekkelijke “aankoopvoordeel regeling”. Bij ...

Volledige omschrijving

Vrij gelegen, bijzonder royale twee-onder-een-kap met garage.

Nu met de aankoopvoordeel regeling voor slechts € 220.000,--

Projektontwikkeling Heutink biedt u nu de mogelijkheid deze riante woning te kopen met de zeer aantrekkelijke “aankoopvoordeel regeling”. Bij deze regeling koopt u nu de woning voor € 220.000,--. De feitelijke koopsom is € 240.000,--  v.o.n. Het restbedrag € 20.000,-- betaalt u pas bij doorverkoop van deze nieuwe woning.

Wilt u verhuizen en is de woning in waarde gedaald? Maak dan gebruik van de “terugkoop garantie regeling”. Heutink koopt de woning van u terug tegen het aankoopbedrag. 100% Zekerheid!

Wilt u meer weten over deze “aankoopvoordeel” en “terugkoopgarantie” regeling, vraag bij de makelaar naar de voorwaarden.

Begane grond:
Hal, toilet, ruime woonkamer met prachtige erkerkozijnen. Hierdoor veel lichtinval. Open keuken met terrasdeur naar tuin op het zuiden. Vrijstaande garage/berging.

1e verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers (waarvan twee met frans balkon), badkamer met aparte douchehoek, wastafel en tweede closet en de mogelijkheid voor een ligbad.
Een vaste trap naar de zolder.

Zolder:
Ruime zolder met mogelijkheid tot extra slaapkamers.

Bijzonderheden: Zeer energiezuinige woning door de toepassing van een zonneboiler en zonnecollector. Tevens is hoogwaardig isolatiemateriaal toegepast.

Kaveloppervlak: 374m2. Tuin zuid.


Plezierig wonen in Bant

Omgeving

In Bant woont u in een plezierige en aantrekkelijke groene omgeving. Bant heeft verschillende basisscholen, een supermarkt en diverse recreatie- en sportmogelijkheden. Gelegen op slechts 6 km afstand van Emmeloord en op korte afstand van de toeristenplaats Lemmer. Prima ontsluiting via de A6 of de N...

Volledige omschrijving

In Bant woont u in een plezierige en aantrekkelijke groene omgeving. Bant heeft verschillende basisscholen, een supermarkt en diverse recreatie- en sportmogelijkheden. Gelegen op slechts 6 km afstand van Emmeloord en op korte afstand van de toeristenplaats Lemmer. Prima ontsluiting via de A6 of de N50. Binnen 1 uur rijafstand van Groningen, Zwolle of de randstad.

Share |
Meer woningen
Meer woningen