Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Koramic Kwartier, Belfeld
Nieuwbouw:
Koramic Kwartier, Belfeld

Type: Koop
Plaats: Belfeld
Aantal: 8
Soort:
Prijs: € 269.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Belfeld
Info

Deze woningen van maar liefst 520 m3 in een schitterende jaren '30 stijl met oog voor detail worden gerealiseerd in het Koramic kwartier in het centrum van Belfeld. Volledige omschrijving

Deze woningen van maar liefst 520 m3 in een schitterende jaren '30 stijl met oog voor detail worden gerealiseerd in het Koramic kwartier in het centrum van Belfeld. Deze woningen zijn niet alleen stijlvol en praktisch maar zijn standaard voorzien van een aardwarmtepomp in plaats van een traditionele cv-ketel. Dit bespaart u normaliter minimaal 40% op uw energielasten!

 

 

De indeling is als volgt: Er is een overdekte entree. De hal biedt ruimte voor een garderobe, verder is hier toegang tot het toilet en de trap naar de verdieping, de woonkamer heeft een fraaie erker aan de voorkant. Door de tuindeuren aan de achterzijde is het tuincontact optimaal. De halfopen keuken wordt al compleet voor u ingericht inclusief apparatuur. Uw eigen inbreng is vanzelfsprekend.

 

1e verdieping: hier bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer bijna 17 m2 groot is en een compleet ingerichte badkamer die standaard is ingericht met een ligbad en douche, wandcloset en wastafel.

 

2e verdieping: de zolderruimte heeft voldoende plaats voor een 4e slaapkamer. Zeker met toepassing van de optionele dakkapel.

 

  De tuinen zijn ongeveer 120 m2 groot

Omgeving

Belfeld en Koramic Kwartier:

centraal in het dorp, voorzieningen om de hoek, uitstekend bereikbaar.Het Koramic Kwartier is gelegen in het hart van Belfeld, een dorp aan de Maas in Noord-Limburg.In een landelijke omgeving waar ruimte en natuur het leven prettig m...

Volledige omschrijving

Belfeld en Koramic Kwartier:

centraal in het dorp, voorzieningen om de hoek, uitstekend bereikbaar.Het Koramic Kwartier is gelegen in het hart van Belfeld, een dorp aan de Maas in Noord-Limburg.In een landelijke omgeving waar ruimte en natuur het leven prettig maken. Waar mensen geen vreemden van elkaar zijn en het tempo aangenaam is. Met alle voorzieningen om de hoek en de stad bij de hand. Belfeld ligt tussen Venlo en Roermond en is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Door het vertrek van een voormalige dakpannenfabriek biedt deze unieke locatie plaats aan ruim 120 nieuwe woningen. Met winkels, horeca, scholen en zorgvoorzieningen op een steenworp afstand.

Share |
Meer woningen
Meer woningen