Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Even Buiten, Bergeijk
Nieuwbouw:
Even Buiten, Bergeijk

Type: Koop
Plaats: Bergeijk
Aantal: 19
Soort: Hoekwoning, Rijwoning, Twee onder één kap
Prijs: € 198.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Bergeijk
Info

Even buiten Bergeijk, op een plek die iedereen kent als 't Loo, wordt gebouwd aan een nieuwe buurt. Kleinschalig, passend in de omgeving. 46 woningen komer er in totaal, gelegen rondom een hofachtig pleintje. De bouw begint met 19 robuuste en hoogwaardige woningen: twee-onder-éénkapwoninge...

Volledige omschrijving

Even buiten Bergeijk, op een plek die iedereen kent als 't Loo, wordt gebouwd aan een nieuwe buurt. Kleinschalig, passend in de omgeving. 46 woningen komer er in totaal, gelegen rondom een hofachtig pleintje. De bouw begint met 19 robuuste en hoogwaardige woningen: twee-onder-éénkapwoningen, hoekwoningen, kopvilla's en tussenwoningen. Gloednieuw, dus volledig beantwoordend aan de eisen van de tijd. Maar ontworpen met een open oog voor de sfeer van de directe omgeving.

 

Tweekappers: Riante woningen met de keuken en ouderslaapkamer aan de voorzijde. Echter u mag kiezen om de plattegrond (zonder extra kosten) te spiegelen, d.w.z. de keuken aan de achterzijde. Zeer praktisch is de aangebouwde garage met een luifel die doorloopt tot boven de voordeur. De badkamer is compleet. Op de 2e verdieping heeft u de mogelijkheid voor een aparte wasruimte en twee extra kamers. Deze woningen worden met vele indeling- en uitbreidingsopties aangeboden.
Aan u de keuze.

 

Kopvilla's: Kopvilla’s noemen we deze woningen, vanwege hun heerlijke ruimte en enigszins statige uitstraling. Aan de voorzijde vallen de grote ramen op in de vorm van een zogenaamd ‘stapelkozijn’. In de woning zorgt dit voor extra lichtinval. Bij de woningen aan het hof bieden dubbele deuren direct toegang tot het hof en heeft de slaapkamer een romantisch frans balkon.
Optioneel is een garage en uitbreiding aan de achterzijde mogelijk.

 

Hoekwoningen: Direct in het oog springen de dubbele deuren aan de voorzijde en een romantisch Frans balkon op de eerste verdieping en de extra grote kap. Deze hoekwoningen zijn vergelijkbaar met de tussenwoningen, maar brede. Daardoor is er nog meer plek voor de drie slaapkamers op de eerste verdieping. Ook de keuken wint aan ruimte.
Met deze op de hoek gelegen woningen kun je alle kanten uit. Ze hebben een heerlijke woon- en leefoppervlak met een ruime keuken en drie slaapkamers op de eerste verdieping.

 

Tussenwoningen: Lekker ruime woningen met een praktische indeling. Op de begane grond een grote woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping twee slaapkamers. Een vaste trap trekt de zolder bij de woning. Een uitstekende mogelijkheid om een extra slaapkamer te maken. De woningen aan het hof worden aan de voorzijde voorzien van prachtige luiken.
Diverse opties mogelijk zoals fraaie dakkapel aan de voorzijde, ruime kamer op de zolder of grote dakkapel aan de achterzijde.

Omgeving

Even Buiten Bergeijk, op een plek die iedereen kent als ’t Loo, wordt gebouwd aan een nieuwe buurt. Kleinschalig passend in de omgeving. 46 woningen komen er in totaal, gelegen rondom een hofachtig pleintje.

Share |
Meer woningen
Meer woningen