Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Gouden Uilbuurt, Berkel en Rodenrijs Powered by Niki
Nieuwbouw:
Gouden Uilbuurt, Berkel en Rodenrijs

Type: Koop
Plaats: Berkel en Rodenrijs
Aantal: 2
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 422.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten
Info
Gouden Uilbuurt
Op nieuwbouwlocatie Westpolder/Bolwerk wordt een tweede Gouden buurt gebouwd: de Gouden Uilbuurt. Net als de Gouden Griffelbuurt, een buurt die het gemoedelijke en sfeervolle wonen van toen combineert met het moderne comfort voor het leven van vandaag de dag.

Volledige omschrijving
Gouden Uilbuurt
Op nieuwbouwlocatie Westpolder/Bolwerk wordt een tweede Gouden buurt gebouwd: de Gouden Uilbuurt. Net als de Gouden Griffelbuurt, een buurt die het gemoedelijke en sfeervolle wonen van toen combineert met het moderne comfort voor het leven van vandaag de dag.

Volop ruimte voor woonwensen
De variatie die u nu al in de Gouden Griffelbuurt kunt ervaren, wordt voor de Gouden Uilbuurt nog verder doorgevoerd. Daarnaast kiest u zelf uit diverse mogelijkheden voor details, afwerkingen en opties. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van baksteen en pannendak. In de Gouden Uilbuurt krijgt iedereen echt een eigen huis.

Het beste van stad en land
Er is niet alleen goed nagedacht over de woningen. Met groene linten, grachten, watertjes en speelplekken is er ook volop aandacht voor uw directe woonomgeving. Bovendien heeft u alle nodige voorzieningen binnen handbereik. In Berkel en Rodenrijs zelf, maar ook daarbuiten. Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer liggen praktisch op steenworp afstand.

Meer informatie
Naast hoek- en tussenwoningen wordt er in de Gouden Uilbuurt vooral twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en grachtenwoningen gebouwd. Ook is er een kleinschalig complex met appartementen. Schrijf u nu in als belangstellendevia de en wij houden u op de hoogte!

Omgeving
De Visscher is een stijlvolle twee-onder-een-kapwoning met een statige entree in het torentje aan de voorzijde. Met een breedte van wel 6 m en 10 m lang is de basiswoning al ruim van opzet. En met het grote zijraam brengt u het licht tot ver in de woning. En wilt u de woonkamer optimaal vergroten, dan heef...

Volledige omschrijving
De Visscher is een stijlvolle twee-onder-een-kapwoning met een statige entree in het torentje aan de voorzijde. Met een breedte van wel 6 m en 10 m lang is de basiswoning al ruim van opzet. En met het grote zijraam brengt u het licht tot ver in de woning. En wilt u de woonkamer optimaal vergroten, dan heeft u nog de keuze voor een uitbouw van 1,5 m en 2,5 meter met openslaande deuren naar de tuin. Door het markante torentje heeft u ook op de 1e verdieping de beschikking over net dat kleine beetje extra ruimte. Drie grote slaapkamers, een separaat toilet en een ruime badkamer waar u de mogelijkheid heeft om een grote dubbele wasbak te realiseren bieden u veel wooncomfort. De ruime zolderverdieping is met de optionele dakkapellen of dakramen helemaal naar smaak in te richten als een twee extra kamer. Ook bij de Visscher heeft u de beschikking over twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een garage. In de tuin is het met een diepte van ca. 13 m en de goede zonligging heerlijk verpozen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen