Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Gouden Uilbuurt, Berkel en Rodenrijs Powered by Niki
Nieuwbouw:
Gouden Uilbuurt, Berkel en Rodenrijs

Type: Koop
Plaats: Berkel en Rodenrijs
Aantal: 1
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 550.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten
Info
Gouden Uilbuurt
Op nieuwbouwlocatie Westpolder/Bolwerk wordt een tweede Gouden buurt gebouwd: de Gouden Uilbuurt. Net als de Gouden Griffelbuurt, een buurt die het gemoedelijke en sfeervolle wonen van toen combineert met het moderne comfort voor het leven van vandaag de dag.

Volledige omschrijving
Gouden Uilbuurt
Op nieuwbouwlocatie Westpolder/Bolwerk wordt een tweede Gouden buurt gebouwd: de Gouden Uilbuurt. Net als de Gouden Griffelbuurt, een buurt die het gemoedelijke en sfeervolle wonen van toen combineert met het moderne comfort voor het leven van vandaag de dag.

Volop ruimte voor woonwensen
De variatie die u nu al in de Gouden Griffelbuurt kunt ervaren, wordt voor de Gouden Uilbuurt nog verder doorgevoerd. Daarnaast kiest u zelf uit diverse mogelijkheden voor details, afwerkingen en opties. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van baksteen en pannendak. In de Gouden Uilbuurt krijgt iedereen echt een eigen huis.

Het beste van stad en land
Er is niet alleen goed nagedacht over de woningen. Met groene linten, grachten, watertjes en speelplekken is er ook volop aandacht voor uw directe woonomgeving. Bovendien heeft u alle nodige voorzieningen binnen handbereik. In Berkel en Rodenrijs zelf, maar ook daarbuiten. Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer liggen praktisch op steenworp afstand.

Meer informatie
Naast hoek- en tussenwoningen wordt er in de Gouden Uilbuurt vooral twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en grachtenwoningen gebouwd. Ook is er een kleinschalig complex met appartementen. Schrijf u nu in als belangstellendevia de en wij houden u op de hoogte!

Omgeving
Het ontwerp voor type Keyser is gebaseerd op twee woonlagen en een kapverdieping. Samen met het type Harduyn vormt de woning een voorname tweekapper met een mooie gevel en speelse, smalle ramen op de verdieping. Door de grote raampartij in de erker aan de zijgevel beschikt de woning over een ruime, lichte ...

Volledige omschrijving
Het ontwerp voor type Keyser is gebaseerd op twee woonlagen en een kapverdieping. Samen met het type Harduyn vormt de woning een voorname tweekapper met een mooie gevel en speelse, smalle ramen op de verdieping. Door de grote raampartij in de erker aan de zijgevel beschikt de woning over een ruime, lichte woonkamer. De keuken, aan straatzijde, richt u naar keuze in. Op de verdieping vindt u drie fijne slaapkamers en een complete badkamer met separaat een tweede toilet.

- Woonoppervalkte ca. 150 m2
- Gevel van bijna 7 m breed
- Complete badkamer met douche en ligbad
- Tweede toilet op de eerste verdieping (separaat)
- Diepe tuin
 
De grote zolder is vrij in te delen en biedt genoeg ruimte voor een extra slaapkamer. U heeft de beschikking over een vrijstaande garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. U heeft de keuze uit vele kopersopties, bijvoorbeeld het vergroten van de woonkamer aan de tuinzijde met een uitbouw.

Share |
Meer woningen
Meer woningen