Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Gouden Uilbuurt, Berkel en Rodenrijs Powered by Niki
Nieuwbouw:
Gouden Uilbuurt, Berkel en Rodenrijs

Type: Koop
Plaats: Berkel en Rodenrijs
Aantal: 1
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 432.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten
Info
Gouden Uilbuurt
Op nieuwbouwlocatie Westpolder/Bolwerk wordt een tweede Gouden buurt gebouwd: de Gouden Uilbuurt. Net als de Gouden Griffelbuurt, een buurt die het gemoedelijke en sfeervolle wonen van toen combineert met het moderne comfort voor het leven van vandaag de dag.

Volledige omschrijving
Gouden Uilbuurt
Op nieuwbouwlocatie Westpolder/Bolwerk wordt een tweede Gouden buurt gebouwd: de Gouden Uilbuurt. Net als de Gouden Griffelbuurt, een buurt die het gemoedelijke en sfeervolle wonen van toen combineert met het moderne comfort voor het leven van vandaag de dag.

Volop ruimte voor woonwensen
De variatie die u nu al in de Gouden Griffelbuurt kunt ervaren, wordt voor de Gouden Uilbuurt nog verder doorgevoerd. Daarnaast kiest u zelf uit diverse mogelijkheden voor details, afwerkingen en opties. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van baksteen en pannendak. In de Gouden Uilbuurt krijgt iedereen echt een eigen huis.

Het beste van stad en land
Er is niet alleen goed nagedacht over de woningen. Met groene linten, grachten, watertjes en speelplekken is er ook volop aandacht voor uw directe woonomgeving. Bovendien heeft u alle nodige voorzieningen binnen handbereik. In Berkel en Rodenrijs zelf, maar ook daarbuiten. Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer liggen praktisch op steenworp afstand.

Meer informatie
Naast hoek- en tussenwoningen wordt er in de Gouden Uilbuurt vooral twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en grachtenwoningen gebouwd. Ook is er een kleinschalig complex met appartementen. Schrijf u nu in als belangstellendevia de en wij houden u op de hoogte!


Omgeving
De Asseleyn is een fraaie twee-onder-een-kapwoning met verrassende detaillering. Het huis is 5,6 m breed en ruim 12,50 m lang en door de erker over twee woonlagen, heeft de woning extra veel ruimte. Bovendien geeft het de woning een geheel eigen uitstraling. De woning kenmerkt zicht door het luxe afwerking...

Volledige omschrijving
De Asseleyn is een fraaie twee-onder-een-kapwoning met verrassende detaillering. Het huis is 5,6 m breed en ruim 12,50 m lang en door de erker over twee woonlagen, heeft de woning extra veel ruimte. Bovendien geeft het de woning een geheel eigen uitstraling. De woning kenmerkt zicht door het luxe afwerkingsniveau, zoals een mooi dakverstek, een afgetimmerde goot en een heerlijke tuin van bijna 11 m diep. De mooie doorzon woon-/eetkamer is standaard uitgebouwd met openslaande deuren naar de tuin, zodat u kunt genieten van het lenteweer. U krijgt ook een garage aan uw oprit, waar twee auto's voor de deur passen. Op de eerste verdieping treft u drie riante slaapkamers aan, een andere indeling is natuurlijk ook mogelijk. Door de erker over twee verdiepingen is er net weer dat beetje extra ruimte. De badkamer is in de basis uitgerust met ligbad, toilet en een douchehoek. Tot slot heeft u op de zolderverdieping de beschikking over diverse opties. Met de keuze uit verschillende dakkapellen is heel veel mogelijk, zoals een grote hobbyzolder of een extra slaap- of studeerkamer.

Share |
Meer woningen
Meer woningen