Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Bewust Wonen in Berkel-Enschot, Berkel-Enschot Powered by Niki
Nieuwbouw:
Bewust Wonen in Berkel-Enschot, Berkel-Enschot

Type: Koop
Plaats: Berkel-Enschot
Aantal: 18
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 299.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Berkel-Enschot
Info
BEWUST WONEN IN BERKEL-ENSCHOT
"Bewust wonen"omvat 50 twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen in het Buurtschap Zuidoost. Centraal in dit woongebied ligt een groene long, die een waterhuishoudkundige én recreatieve functie heeft met fiets- en wandelpaden. De tota...

Volledige omschrijving
BEWUST WONEN IN BERKEL-ENSCHOT
"Bewust wonen"omvat 50 twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen in het Buurtschap Zuidoost. Centraal in dit woongebied ligt een groene long, die een waterhuishoudkundige én recreatieve functie heeft met fiets- en wandelpaden. De totale opzet is ruim en overzichtelijk.
De architectuur van dit project is eigentijds, maar met een vriendelijke "dorpse" uitstraling. Dit wil zeggen dat er veel variatie is in gevelbeelden welke zijn ontworpen vanuit het totlae straatbeeld.
De eerste fase bestaat uit 5 vrijstaande woningen en 20 twee-onder-een-kapwoningen. Deze woningen hebben zeer veel mogelijkheden in gevel- en plattegrondindelingen, maar ook in aanbouwen e.d..

Omgeving
Type 2
De 2 woningen, Type 2 zijn gesitueerd op kavels variërend van 275 tot 300 m². Deze woningen beschikken over een garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. De begane grond bestaat uit een lichte woonkamer met open keuken. De eerste verdieping telt 3 slaapkamer...

Volledige omschrijving
Type 2
De 2 woningen, Type 2 zijn gesitueerd op kavels variërend van 275 tot 300 m². Deze woningen beschikken over een garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. De begane grond bestaat uit een lichte woonkamer met open keuken. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping biedt optioneel ruimte voor een 4e slaapkamer.
 
Type 3A/B en 4 A/B
De 10 woningen, type 3 en 8 woningen, type 4 kennen verschillende casco- en gevelvormen en staan op kavels tussen 200m2 en 350m2 en hebben een garage én parkeergelegenheid op eigen terrein. De indeling van de beganegrond varieert van een open, halfopen of een gesloten keuken. Daarnaast bevinden zich op de eerste verdieping 3 slaapkamers en de badkamer, met eventueel een separaat toilet. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en biedt mogelijkheid voor 1 of 2 extra slaapkamers.
 
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen