Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Smis Bladel, Bladel
Nieuwbouw:
De Smis Bladel, Bladel

Type: Koop
Plaats: Bladel
Aantal: 76
Soort: Appartement
Prijs: € 99.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Bladel
Info
Hypotheek

Startersappartementen in Bladel vanaf € 99.000,-- VON (op basis van erfpacht) Eindelijk is het dan zover............. Betaalbaar wonen in Bladel. Op veler verzoek gaat Kasteelstaete Vastgoed in het centrum van Bladel op de hoek Sportparkstraat/Sniederslaan een startersappartementencomplex ontwikkel...

Volledige omschrijving

Startersappartementen in Bladel vanaf € 99.000,-- VON (op basis van erfpacht) Eindelijk is het dan zover............. Betaalbaar wonen in Bladel. Op veler verzoek gaat Kasteelstaete Vastgoed in het centrum van Bladel op de hoek Sportparkstraat/Sniederslaan een startersappartementencomplex ontwikkelen bestaande uit 76 echte (starters) appartementen. Het plan bestaat uit 3 bouwdelen t.w. 1 deel op de hoek Sniederslaan Sportparkstraat bestaande uit 46 appartementen en 1770 m2 winkelruimte met parkeerkelder. Deel 2 komt daar achter te liggen in het vergrootte Charel Baelemanspark en bestaat uit een herenhuis met 6 appartementen. Deel 3 komt tussen de Sportparkstraat en de Victor de Bucklaan ter hoogte van Marmaris en bestaat uit 24 (starters)appartementen met een parkeerkelder. Als architect is gekozen voor het gerenommeerde kantoor Architectenburo Keeris uit Eersel. Er komen 2 parkeerkelders onder voor het parkeren van de auto's van de bewoners. Ook zijn in de kelder de bergingen voor de bewoners. Op de begane grond komen diverse winkelruimten. Indeling appartement: entree met brievenbussen en beltableau op de begane grond, via de trap of met de lift naar boven waar de voordeuren van de appartementen zijn, eigen entree, hal, meterkast met voldoende groepen en aardlekschakelaar, ruime slaapkamer met tv aansluiting, betegeld toilet met fonteintje, betegelde badkamer met douche of ligbad, vaste wastafel, ruime woonkamer met open keuken met nette keukeninrichting en diverse inbouwapparatuur, loggia en/of daktuin, separate wasruimte met opstelling eigen cv-combiketel en aansluiting wasmachine. Ook hebben veel appartementen nog leuke tuinterassen oplopend tot maar liefst 50 m2!!!!!! U kunt uw keuken en badkamer alsmede tegelwerk naar uw eigen smaak uitzoeken. Volop vrijheid dus. De appartementen worden degelijk gebouwd en optimaal geisoleerd. Overal dubbel glas en draaikiepramen. De appartementen zijn verschillend in grootte. Er zijn er ook met 2 slaapkamers. Dat varieert van circa 55 m2 tot circa 85 m2. De genoemde prijzen zijn all-inn prijzen zodat U bij een volledige financiering goedkoper zit te wonen dan wanneer U zou huren. Ook zal voor dit project een speciale rentekorting en afsluitprovisie worden geregeld zodat U een voordelige hypotheek kunt afsluiten. U ziet, speciaal voor starters op de woningmarkt. De kans om een eigen woning in het centrum van Bladel te kopen. Ook zal een bepaalde erfpachtconstructie/grondfonds van toepassing zijn op dit project zodat de appartementen goedkoop op de markt kunnen komen. Meer info over de voorwaarden vertellen we u bij de infoavond die nog gepland moet worden.

Omgeving

Centrum Bladel enerzijds temidden van het kernwinkelgebied met op en top winkelvoorzieningen en anderzijds de gezellige markt met zijn terrasjes en activiteiten.

Share |
Meer woningen
Meer woningen