Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Droomweide, Bodegraven Powered by Niki
Nieuwbouw:
Droomweide, Bodegraven

Type: Koop
Plaats: Bodegraven
Aantal: 4
Soort: Rijwoning
Prijs: € 290.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Bodegraven
Info
Primeur
In het project Droomweide heeft u een PRIMEUR als het gaat om het zelf samenstellen van de indeling en het bepalen van de uitstraling van uw Droomhuis. Voor het project is een digitale woonconfigurator ontwikkeld waarmee u visueel uw specifieke woonkeuzes maakt en direct ook w...

Volledige omschrijving
Primeur
In het project Droomweide heeft u een PRIMEUR als het gaat om het zelf samenstellen van de indeling en het bepalen van de uitstraling van uw Droomhuis. Voor het project is een digitale woonconfigurator ontwikkeld waarmee u visueel uw specifieke woonkeuzes maakt en direct ook weet welke prijsconsequenties dit heeft. Hierdoor bepaalt u gemakkelijk en overzichtelijk zelf de uiteindelijke prijs van uw Droomhuis.
 
Na het selecteren van een kavel en woningtype kunt u kiezen uit verschillende indelingsvarianten en een veelvoud aan uitbreidingsmogelijkheden. Op deze manier kunt u uw woning samenstellen zodat deze volledig voldoet aan uw gezinssituatie en specifieke woonbehoefte.
 
Ook heeft u invloed op de uitstraling van uw woning. Met de woonconfigurator kunt u zelf de uiteindelijke architectuur van uw woning bepalen en ziet u driedimensionaal hoe uw woning eruit gaat zien. Op deze manier maakt iedereen zijn eigen unieke woning en ontstaat er een afwisselend straatbeeld waarbij uw huis écht uw huis is. Na start verkoop 17 september a.s is de woonconfigurator hier beschikbaar.
 
 
Weideveld
Aan de rand van Bodegraven, ten zuiden van de Oude Rijn komt een nieuwe groene en waterrijke woonwijk: Weideveld. Met Weideveld krijgen alle inwoners van Bodegraven en ver daarbuiten eindelijk de kans om een nieuwbouwwoning in dit levendige kaasdorp te kopen.
 
In totaal komen er in Weideveld circa 760 woningen, verdeeld over negen deelgebieden. Droomweide omvat de eerste twee deelgebieden van Weideveld en heeft een groen karakter. In andere deelgebieden zal, naast het groen, water het beeld bepalen. De combinatie van groen en water doet u denken aan het polderlandschap rondom Bodegraven met zijn uitgestrekte weilanden en liefelijke slootjes.
 
Droomweide
In Droomweide, het eerste deelplan van de nieuwe Bodegraafse wijk Weideveld komen totaal circa 220 woningen, variërend van rijwoningen tot twee-onder-één kap woningen en enkele appartementen op zichtbepalende locaties. Droomweide bestaat uit twee gebieden met als as de ontsluitingsweg naar de rotonde op de Broekveldselaan. Binnen Droomweide zijn al enkele deelplannen gerealiseerd en bewoond, waardoor u bij oplevering direct in een levendige woonwijk woont.

Blok      Woningtypologie             
1          Twee-onder-een-kapwoning    
3          XL eengezinswoningen            
4          Ruime eengezinswoningen      
5a        Ruime eengezinswoningen      
7a        7 vrije droomkavels                 

Vrije kavels
Wie graag álles zelf wil bepalen, kan ook in Droomweide terecht. Aan de zuidkant worden namelijk vrije kavels voor vrijstaande villa’s verkocht. Meer informatie neem contact op met de makelaar of kijk bij vrije kavels op
•       Oppervlakte van circa 369 m² tot circa 482 m²
•       Variërende kavelbreedte van 14, 16 en 18 meter
•       Prijsindicatie vanaf € 210.000,- tot € 280.000,- v.o.n.

Omgeving

Van de buitenzijde zie je niet hoe groot deze woning is!
Extra brede XL-rijwoning (6,60 meter breed) met twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een woonoppervlakte van maar liefst 159 m²!

Dit ruime familiehuis is standaard voorzien van een uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers op de ...

Volledige omschrijving

Van de buitenzijde zie je niet hoe groot deze woning is!
Extra brede XL-rijwoning (6,60 meter breed) met twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een woonoppervlakte van maar liefst 159 m²!

Dit ruime familiehuis is standaard voorzien van een uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers op de eerste verdieping èn een grote tweede verdieping. De achtertuin ligt op het zuidwesten en heeft een berging van 11 m².
 
Bijzonderheden:
-          Woonkamer en keuken van 52,9 m²
-          Openslaande tuindeuren
-          Separaat toilet op de begane grond en op de eerste verdieping
-          Royale badkamer met brede wastafel, ligbad en douche
-          Luxe sanitair van Villeroy en Boch en fraaie wand- en vloertegels in grote formaten
-          De woning wordt opgeleverd zonder keuken
-          Vier slaapkamers op de eerste verdieping
-          Grote tweede verdieping met dakraam en volop mogelijkheden
 
Koopsom € 290.000 vrij op naam

Share |
Meer woningen
Meer woningen