Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Eschwonen - Havezathe, Borne Powered by Niki
Nieuwbouw:
Eschwonen - Havezathe, Borne

Type: Koop
Plaats: Borne
Aantal: 11
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 515.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Borne
Info
In een veilige en kindvriendelijke woonwijk in Bornsche Maten, aan de rand van het fraaie buitengebied van Borne, wordt Havezathe gerealiseerd. Hier bouwen we 24 twee-onder-een-kap-woningen en 11 vrijstaande woningen met een sterke eigen identiteit en een luxe uitstraling. Behalve tussen vrijstaand en twee...

Volledige omschrijving
In een veilige en kindvriendelijke woonwijk in Bornsche Maten, aan de rand van het fraaie buitengebied van Borne, wordt Havezathe gerealiseerd. Hier bouwen we 24 twee-onder-een-kap-woningen en 11 vrijstaande woningen met een sterke eigen identiteit en een luxe uitstraling. Behalve tussen vrijstaand en twee-onder-een-kap kun je ook nog kiezen tussen een woning met een stolpkap of een traditionele zadeldak.

Het eerste wat in het oog springt in Havezathe zijn de verschillende kapvormen. Een stolpkap geeft een mooi jaren ’30-effect aan je woning. Bijkomend voordeel is dat je huis met deze kapvorm heel veel ruimte heeft. Het traditionele zadeldak is een echte klassieker die zich moeiteloos aanpast aan verschillende bouwstijlen en mede daarom nog steeds populair is. Het zadeldak is tevens in hoge weer- en windbestendig en zorgt voor een goede afvoer van het hemelwater.

Omgeving
De klassieke oogopslag van deze vrijstaande woning smelt moeiteloos samen met het luxe comfort dat je binnenin ervaart. Door de hoogte van de woning heb je op de verdiepingen even veel ruimte als op de begane grond. Zo is de zolder zo groot dat je er makkelijk een extra kamer kunt realiseren. Er zijn diver...

Volledige omschrijving
De klassieke oogopslag van deze vrijstaande woning smelt moeiteloos samen met het luxe comfort dat je binnenin ervaart. Door de hoogte van de woning heb je op de verdiepingen even veel ruimte als op de begane grond. Zo is de zolder zo groot dat je er makkelijk een extra kamer kunt realiseren. Er zijn diverse opties om de woningen aan te passen en uit te breiden. Voor nóg meer ruimte en nóg meer licht. Je hebt de keuze uit een zadeldak of een stolpkap.

Share |
Meer woningen
Meer woningen