Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Drie Hoefijzers | deelplan 1 55 woningen, Breda Powered by Niki
Nieuwbouw:
Drie Hoefijzers | deelplan 1 55 woningen, Breda

Type: Koop
Plaats: Breda
Aantal: 15
Soort: Rijwoning
Prijs: € 360.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Breda
Info
Drie Hoefijzers

Drie Hoefijzers bestaat uit twee grote plandelen. Het deel aan de Oranjesingel en rondom de Ceresstraat is opgeleverd en bewoond. De nieuwbouw is harmonieus ingepast in het gebied: waardevolle en karakteristieke gebouwen hebben hier een nieuwe bestemming gekrege...

Volledige omschrijving
Drie Hoefijzers

Drie Hoefijzers bestaat uit twee grote plandelen. Het deel aan de Oranjesingel en rondom de Ceresstraat is opgeleverd en bewoond. De nieuwbouw is harmonieus ingepast in het gebied: waardevolle en karakteristieke gebouwen hebben hier een nieuwe bestemming gekregen.

Het vervolg ligt tussen de Stationslaan, Terheijdenstraat en Doornboslaan. Hier komen circa 270 woningen en appartementen in een buurt met stedelijke allure met veel aandacht voor architectuur en groen.

De woningen met tuin komen in drie woongebieden met elk een eigen sfeer:

Aan de Stationslaan komen statige woningen met een voorname entree en opvallende accenten zoals een erker of balkon. In de hofjes wordt een intiem autovrij hofje met sfeervolle wit geschilderde woningen. Aan de zuidrand worden platte daken afgewisseld door pannendaken en is het plafond van de benedenverdieping extra hoog.

Deelplan 1 met 55 woningen is in verkoop. 

Alle woningen zijn compleet, praktisch en ruim. Inclusief keuken, modern sanitair en een vierde kamer op de tweede verdieping. De hofwoningen hebben standaard een mooi dakterras en de woningen aan de zuidrand een echte kelder.   
 

Projectwebsite

Omgeving
Rust en intimiteit midden in de stad. Dat klinkt misschien als een utopie, maar het kan In de Hofjes. De woningen hebben twee volle woonlagen en een bijna volledige tweede verdieping met een dakterras. Dat is genieten. De opbouw verspringt bij de hoeken. Lichtgrijze luifels en stoere (beton) dakranden ...

Volledige omschrijving
Rust en intimiteit midden in de stad. Dat klinkt misschien als een utopie, maar het kan In de Hofjes. De woningen hebben twee volle woonlagen en een bijna volledige tweede verdieping met een dakterras. Dat is genieten. De opbouw verspringt bij de hoeken. Lichtgrijze luifels en stoere (beton) dakranden kenmerken deze sfeervolle woningen. Er zijn fraaie openslaande tuindeuren met zijramen aan de achterzijde en aan het hofje op de eerste verdieping elegante bloembakken.
 
Het metselwerk is wit gekeimd met een donkergrijze baksteenplint. Steel-look aluminium kozijnen zorgen voor een slank raamprofiel, als referentie naar de jaren ‘20 en ‘30. De hofjes hebben een speelse en warme uitstraling. Er is de ruimte om te leven, spelen, ontspannen en genieten, want er komen geen auto’s.
 
Type H1
 
De woningen stralen een eenheid uit, maar onderling zijn er kleine verschillen. Let maar eens op de raamverdelingen.  
 
Begane grond: Via de hal stap je in de royale keuken met zicht op het intieme hofje. Je kijkt naar buiten en het is alsof je er altijd hebt gewoond. De living heeft openslaande tuindeuren. In de kamer bevindt zich de open trap naar boven. 
 
Eerste verdieping: Op deze verdieping een grote slaapkamer aan de voorzijde en 2 kleinere slaapkamers achter. De badkamer heeft een wastafel, tweede toilet en douche.  
 
Tweede verdieping: De vaste trap leidt naar de overloop met die toegang geeft tot het dakterras en een riante vierde slaapkamer. De wasaansluitingen zijn opgenomen in een aparte techniekruimte. 
 
Bijzonderheden:
* 5,4 m breed en circa 9,4 m diep
* aluminium kozijnen ‘steel-look’
* dakterras
* inclusief keuken met inbouwapparatuur
* inclusief modern sanitair en tegelwerk
* tuin op het oosten of westen
* 1 parkeerplaats in parkeerhof

Share |
Meer woningen
Meer woningen