Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Drie Hoefijzers | deelplan 2 54 woningen, Breda Powered by Niki
Nieuwbouw:
Drie Hoefijzers | deelplan 2 54 woningen, Breda

Type: Koop
Plaats: Breda
Aantal: 9
Soort: Rijwoning
Prijs: € 405.077 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Breda
Info
Het tweede deelplan in Drie Hoefijzers bestaat uit 54 woningen. Voor een deel vergelijkbaar met de woningen uit het eerste deelplan maar ook met nieuwe typen. 

De ontwerpen zijn van maar liefst zes verschillende architecten. Door de diversiteit in hoogte, gevels, kappen en kleur ontstaat een zee...

Volledige omschrijving
Het tweede deelplan in Drie Hoefijzers bestaat uit 54 woningen. Voor een deel vergelijkbaar met de woningen uit het eerste deelplan maar ook met nieuwe typen. 

De ontwerpen zijn van maar liefst zes verschillende architecten. Door de diversiteit in hoogte, gevels, kappen en kleur ontstaat een zeer gevarieerd en harmonieus beeld.

Er zijn drie woongebieden met elk een eigen sfeer:
Aan de Stationslaan komen statige woningen in drie of vier lagen met een voorname entree en opvallende accenten zoals een erker of balkon. De begane grond heeft een plafondhoogte van 3 meter. Bij een aantal woningen is het mogelijk om beneden werk-of praktijkruimte te houden en te wonen op de verdieping.
 
In de hofjes wordt een intiem autovrij hofje met sfeervolle wit geschilderde woningen. Een blokje van vijf woningen vormt de afronding van het tweede hofje. Verschillende woningen hebben een verbijzondering zoals extra uitbouw aan de voorzijde.
 
Aan de zuidrand worden platte daken afgewisseld met pannendaken. Beneden is het plafond maar liefst 3 meter hoog.

De woningen worden aangesloten op stadsverwarming. Alle woningen krijgen een ruime achtertuin met berging en achterom. Per woning is er een parkeerplaats in een gemeenschappelijke parkeerhof Enkele woningen parkeren op eigen terrein of met een vergunning.

Omgeving
Aan de zuidzijde van Drie Hoefijzers komt een groen, parkachtig landschap. Dit deel heeft een meer informele uitstraling. Woningen met plak dak worden afgewisseld door meer traditionele woningen met een kap. Hier en daar springen de woningen een stukje terug, waardoor ruimte ontstaat voor een zitje in ...

Volledige omschrijving
Aan de zuidzijde van Drie Hoefijzers komt een groen, parkachtig landschap. Dit deel heeft een meer informele uitstraling. Woningen met plak dak worden afgewisseld door meer traditionele woningen met een kap. Hier en daar springen de woningen een stukje terug, waardoor ruimte ontstaat voor een zitje in de zon of een strooktuintje met bloempotten. Met een brede stoep voor de deur geniet je van een heerlijke ‘uitloop van de woonkamer’. De begane grond is maar liefst 3 meter hoog. En, deze woningen hebben – net als vroeger – een kelder.

Type MK
 
Begane grond: De ruime woonkamer heeft uitzicht op de tuin. Aan de straatzijde van het huis bevindt zich de keuken of eetkamer. Maar de keuken kan natuurlijk ook in het midden of aan de tuin. De open trap leidt naar de eerste verdieping. Extra ruimte vind je nog onder de trap; daar is de kelder.

Eerste verdieping: Via de overloop op de eerste verdieping bereik je drie ruime slaapkamers of als variant twee kamers met een grote inloopkast. De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde, naast de badkamer met raam, wastafel, inloopdouche en tweede toilet.

Tweede verdieping: De tweede verdieping heeft een schuine kap met daglicht en met de vrij in te delen ruimte kun je alle kanten op. Er is een aparte installatieruimte.

Bijzonderheden:
* 5,4m breed en circa 9,7 m of 10,5 m diep
* een geïsoleerde kelder
* plafondhoogte begane grond 3 meter
* inclusief keuken met inbouwapparatuur
* inclusief modern sanitair en tegelwerk
* 1 parkeerplaats in de parkeerhof of mogelijkheid voor aanvraag parkeervergunning
* twee ontwerpen

Bouwnummer 96 heeft op de begane grond een uitbouw van 2.40m.

Share |
Meer woningen
Meer woningen