Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Kyker, Breda Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Kyker, Breda

Type: Koop
Plaats: Breda
Aantal: 1
Soort: Penthouse
Prijs: € 703.600 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Breda
Info
Thuis ben je in De Kyker.

Breda bekoort je telkens weer.
Die heerlijke stad voor levensgenieters. De winkels, de terrassen, de restaurants : Je hebt ze lief.  Maar net zo lief ontvlucht je de stad voor de rust van het Brabantse land. Of ve...

Volledige omschrijving
Thuis ben je in De Kyker.

Breda bekoort je telkens weer.
Die heerlijke stad voor levensgenieters. De winkels, de terrassen, de restaurants : Je hebt ze lief.  Maar net zo lief ontvlucht je de stad voor de rust van het Brabantse land. Of verder nog: de weg op naar alle windstreken!
 
Thuis heb je die verlokkingen binnen handbereik. Op je royale balkon adem je het landschap in. Een eenmaal beneden fiets je zo de binnenstad tegemoet of het Ginneken, als je dat opeens besluit. Thuis ben je aan de groene buitenrand van Ypelaar.
De Kyker bevindt zich op de hoek van de Loevesteinstraat en Zwijnsbergenstraat, waar ooit luxe auto's blonken in de showroom.
 
Op een ongekend fijne plek in Breda wordt gewerkt aan een sympathiek. warm woongebouw.
De plek ligt magnifiek voor liefhebbers van het leven. Of je nu zin hebt in het Brabantse platteland, in historisch Breda, of je wil de weg op: De Kyker heeft er kijk op! Letterlijk, want tegenover het gebouw ligt de zogenaamde Landschappelijke Driehoek, die het fraaie Brabantse buitengebied met de stad verbindt. Binnen tien minuten fiets je naar het Bredase stadshart en als je wensen verder reiken, zit je in twee minuten op de snelweg.
 
De Kyker markeert de entree van IJpelar, een grote, ruim opgezette woonwijk uit de jaren ' 60 , met de nodige voorzieningen om de hoek. Centraal in de wijk, op loopafstand van De Kyker, ligt winkelcentrum De Burcht met ondermeer twee supermarkten. IJpelaar grenst an het populaire Ginneken, dat wordt beschouwd als een tweede centrum van Breda. Aan de Zuidkant loopt de wijk over in landgoed Wolfslaar en het Ulvenhoutse bos.
De Kyker maakt een welkome indruk door zijn duurzame materialen, kwalitatieve details en natuurlijke, warme kleuren. De uitstraing past perfect op de plek waar de stad overgaat in het land. Het complex bestaat uit laagbouw aan de Zwijnsbergenstraat en de Zorgvlietstraat en aan de Loevensteinstaat twee appartementgebouwen met elk 10 verdiepingen.

De laagbouw van de Kyker, waar zich de Zuid Appartementen en Stads Huizen bevinden, sluit door zijn kleinschaligheid goed aan bij de omgeving. De woningen worden vrijwel geheel uitgevoerd in metselwerk, met aan de Zorgvlietstraat ruim uitstekende balkons. De binnengevels, van de Zuid Appartementen en de dakterrassen van de Stads Huizen, worden bekleed met een warme, houte betimmering.
 
Tussen de torens en de laagbouw wordt een afsluitbaar privé parkeerterrein gerealiseerd voor alle bewoners van het gebouw. Direct aan De Kyker, achter het naastgelegen woongebouw, wordt een park aangelegd. Onderdeel daarvan is een trapsgewijs oplopend talud, dat het zicht vanaf de Loevensteinstaat op de parkeerplaatsen onttrekt.
 

Luxe is standaard in De Kyker
  • Siematic keuken
  • Keramisch sanitair van Villeroy & Boch
  • Kranen van Grohe
  • Tegels van Mosa
Alle woningen zijn voorzien van:
  • Royale woonkamer met open keuken
  • Twee of drie slaapkamers
  • Complete badkamer
  • Inpandige bergruimte
  • Buitenruimtes zijn ideaal gesitueerd
  • Alle woningen beschikken minimaal over 1 parkeerplaats
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Omgeving
Penthouse T6 is net iets groter dan T5, ligt op het zuiden en kent een andere indeling. De weldadige living is meer gescheiden van de woonkeuken, ofschoon ze in half-open verbinding staan en beide grenzen aan de riante buitenruimte.
 
De master bedroom bevindt zich in de buitenste vleugel van het...

Volledige omschrijving
Penthouse T6 is net iets groter dan T5, ligt op het zuiden en kent een andere indeling. De weldadige living is meer gescheiden van de woonkeuken, ofschoon ze in half-open verbinding staan en beide grenzen aan de riante buitenruimte.
 
De master bedroom bevindt zich in de buitenste vleugel van het appartement, waar ook een badkamer, inloopkast en separaat toilet met urinoir zijn gesitueerd. Voor gasten is een tweede badkamer beschikbaar in de kern van het Penthouse, nabij de twee overige slaapkamers. De leefkeuken is uiteraard uitstekend uitgerust, met ondermeer een fraai kookeiland. En zoals het een penthouse betaamt, is het uitzicht ( in drie richtingen!) werkelijk subliem.

Share |
Meer woningen
Meer woningen