Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Den Hertogh, Breda
Nieuwbouw:
Den Hertogh, Breda

Type: Koop
Plaats: Breda
Aantal: 17
Soort: Appartement
Prijs: € 299.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Breda
Info

De 17 luxe appartementen Den Hertogh maken deel uit van een gebouw met in totaal 59 appartementen, gelegen in het Zuidelijk plandeel van Drie Hoefijzers. Ze zijn gelegen op de hoek van de Oranjesingel en de Terheijdenstraat, direct naast de monumentale pastorie en hebben uitzicht op de singel, aan de ac...

Volledige omschrijving

De 17 luxe appartementen Den Hertogh maken deel uit van een gebouw met in totaal 59 appartementen, gelegen in het Zuidelijk plandeel van Drie Hoefijzers. Ze zijn gelegen op de hoek van de Oranjesingel en de Terheijdenstraat, direct naast de monumentale pastorie en hebben uitzicht op de singel, aan de achterzijde op de gezamenlijke binnentuin. Er is keuze uit vier verschillende typen appartementen, variërend in oppervlakte en indeling. Alle appartementen hebben een parkeerplaats en een extra berging in de kelder van het gebouw. Voor bezoekers komen er openbare parkeeplaatsen.

Omschrijving appartementen:

 

Type A; deze appartementen zijn 181m² en hebben een inhoud van 536m³. De appartementen beschikken over een woonkamer/keuken van 93,5 m² en twee slaapkamers, slaapkamer I is 25,5m² en slaapkamer II is 22,5m². De complete badkamer is voorzien van een ligbad, een separate inloopdouche, een dubbele wastafel en een toilet. Het balkon is vanuit de woonkamer te bereiken en is 11m².

 

Type B (UITVERKOCHT); deze appartementen variërend van 120m² tot 122m² hebben een inhoud variërend van 355m³ tot 361m³. De appartementen beschikken over een woonkamer/keuken van 54m² en twee slaapkamers. Slaapkamer I is 20,5m² en slaapkamer II is 17m². De complete badkamer is voorzien van een ligbad, een separate inloopdouche, een dubbele wastafel en een toilet. De buitenruimte/loggia is vanuit de woonkamer en beide slaapkamers te bereiken en is 11m².

 

Type C; deze appartementen variërend van 171m² tot 173m² hebben een inhoud variërend van 506m³ tot 512m³. De appartementen beschikken over een een woonkamer/keuken van 80m² en drie slaapkamers. Slaapkamers I is 20,5m², slaapkamer II is 19m² en slaapkamer III is 8,5m². De complete badkamer is voorzien van een ligbad, een separate inloopdouche, een dubbele wastafel en een toilet. Het balkon is vanuit de woonkamer te bereiken en is 11m².

 

Type G; deze appartementen van 145m² hebben een inhoud van 429m³. De appartementen beschikken over een woonkamer/keuken van 45m² en drie slaapkamers. Slaapkamer I is 22m², slaapkamer II is 18,5m² en slaapkamer III is 21m². De complete badkamer is voorzien van een ligbad, een separate inloopdouche, een dubbele wastafel en een toilet. Het balkon is vanuit de woonkamer en slaapkamer I te bereiken en is 11m².

 

Kenmerken:

 

- 3- en 4-kamer appartementen;
- variërend van 120m² tot 181m²;
- inhoud appartementen van 355m³ tot 536m³;
- ruime balkons;
- complete keuken;
- zwevende dekvloer;
- videofoon;
- stompe deuren en hardhouten kozijnen;
- speedgate garagepoort;
- extra berging en eigen parkeerplaats in parkeerkelder;
- luxe Villeroy & Boch sanitair met wandclosets;
- vloerverwarming en vloerkoeling;
- natuurlijke ventilatie en mechanische ventilatie;
- mooie, historische locatie;
- gelegen tussen monumentale panden;
- winkels, horeca, cultuur en andere voorzieningen om de hoek;
- op loopafstand van centrum en station.

Omgeving

Er wordt veel aandacht besteed aan de inrichting van de openbare ruimte. Parkjes, bomen en pleinen met bankjes maken Drie Hoefijzers tot een zeer aantrekkelijke woonomgeving. Dit alles op loopafstand van het centrum van Breda, de winkels, terrasjes en het Valkenbergpark. Kortom, een kwalitatief hoogstaa...

Volledige omschrijving

Er wordt veel aandacht besteed aan de inrichting van de openbare ruimte. Parkjes, bomen en pleinen met bankjes maken Drie Hoefijzers tot een zeer aantrekkelijke woonomgeving. Dit alles op loopafstand van het centrum van Breda, de winkels, terrasjes en het Valkenbergpark. Kortom, een kwalitatief hoogstaand project met een uitstraling die goed past in het karakteristieke centrum van Breda.

Share |
Meer woningen
Meer woningen