Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Plan Aa fase 2, Breda Powered by Niki
Nieuwbouw:
Plan Aa fase 2, Breda

Type: Koop
Plaats: Breda
Aantal: 8
Soort: Rijwoning
Prijs: € 196.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Breda
Info
Fantastisch en betaalbaar wonen
Fantastisch en betaalbaar wonen, met ruimte voor iedereen in een wijk die anders is: Plan Aa maakt het mogelijk. Geeren-Zuid is een ruim opgezette gezinswijk met parkjes en speelveldjes. Er is ruimte voor spelende kinderen en veel groen.
Geeren-Zui...

Volledige omschrijving
Fantastisch en betaalbaar wonen
Fantastisch en betaalbaar wonen, met ruimte voor iedereen in een wijk die anders is: Plan Aa maakt het mogelijk. Geeren-Zuid is een ruim opgezette gezinswijk met parkjes en speelveldjes. Er is ruimte voor spelende kinderen en veel groen.
Geeren-Zuid - gelegen aan de noordrand van Breda - is een wijk volop in ontwikkeling. Een wijk met een gemeleerde samenstelling en een sociaal levendig karakter. De bewoners werken hard aan een goede toekomst voor zichzelf en vooral hun kinderen; ze willen vooruit komen in het leven. Na de reeds gerenoveerde woningen en appartementen wordt de nieuwbouw een echte blikvanger in de wijk. Bovendien liggen alle voorzieningen om de hoek, zoals winkelcentrum Moerwijk met een breed winkelaanbod, scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, een bibliotheek, markt, kinderboerderij en sportboulevard. Met hartje Breda op fietsafstand, in een groene omgeving en dichtbij uitvalswegen, is Geeren-Zuid een ideale gezinswijk om te wonen.
Regelmatig worden in de wijk activiteiten georganiseerd voor de hele buurt. Denk daarbij aan een wijkfeest, een straatspeeldag, de burendag of straattafel. Geeren-Zuid bruist van activiteit, mede door haar enthousiaste bewoners.


Indeling:
Begane grond: woonkamer aan tuinzijde, open keuken, gang, toilet.
1e verdieping: 3 slaapkamers, badkamer met wastafel en douche, toilet optioneel, bad optioneel.

Zolder ruime: zolder met mogelijkheid tot vierde slaapkamer.

- Woonkamer/keuken ca. 33 m2
- Badkamer ca. 6 m2
- Slaapkamer I ca. 13 m2
- Slaapkamer II ca. 11 m2
- Slaapkamer III ca. 7 m2
- Zolder ca. 23 m2

De 14 eengezinswoningen die we momenteel te koop aanbieden (type B in blok 5, 6 en 7) zijn verkrijgbaar met een starterslening. Misschien heb je al een woning op het oog? Maar na berekening blijken de maandlasten van de hypotheek helaas te hoog voor je inkomen? Dan kan de Starterslening een oplossing voor je zijn.

Kom je in aanmerking voor de starterslening?
Jonge starters t/m 35 jaar - die voor de eerste keer een huis kopen - kunnen gebruik maken van de starterslening. Met deze lening kan het kopen van een ruime eengezinswoning in Plan Aa wèl mogelijk worden.

Wat houdt de Starterslening in?
De Starterslening vult het maximale bedrag dat je kunt lenen aan, zodat je de totale koopsom van de woning kunt betalen. De hoogte van de starterslening hangt af van je inkomen, je eigen vermogen en de voorwaarden van gemeente Breda. Een voorwaarde is dat de totale aankoopkosten van de woning maximaal € 200.000 mag zijn (= nieuwe voorwaarden per 1 april 2013).

Kenmerken Starterslening

  • Annuïteitenlening met een looptijd van maximaal 30 jaar
  • Rentevaste periode van 15 jaar
  • Eerste drie jaar betaal je geen rente en aflossing
  • Na het derde jaar, betaal je wél rente en aflossing als je inkomen voldoende is gestegen
  • Deze lening sluit je af bij de SVn en voldoet aan de normen van de Nationale Hypotheek Garantie
  • Het is een zogenaamde tweede hypotheek die aansluit bij de eerste hypotheek
  • De maximale hoogte van de Starterslening bedraagt 20% van de kosten van de woning met een maximum van € 40.000 (= nieuwe voorwaarden per 1 april 2013)

Omgeving
Ruime eengezinswoning met drie slaapkamers en zolder met mogelijkheid tot vierde slaapkamer. Ruime tuin en gemeenschappelijk parkeerterrein achter de woningen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen