Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Project Maurits, Breda Powered by Niki
Nieuwbouw:
Project Maurits, Breda

Type: Koop
Plaats: Breda
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 745.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Breda
Info
Het project “Maurits“ heeft een grote keuzevrijheid voor haar bewoners. Allereerst kan er een keuze gemaakt worden of de living geprojecteerd wordt aan de zonnige tuinzijde of aan de singelzijde. Dit is uiteraard een zeer persoonlijke keuze, omdat ook een woonkeuken aan de tuinzijde een fantastisch wooncom...

Volledige omschrijving
Het project “Maurits“ heeft een grote keuzevrijheid voor haar bewoners. Allereerst kan er een keuze gemaakt worden of de living geprojecteerd wordt aan de zonnige tuinzijde of aan de singelzijde. Dit is uiteraard een zeer persoonlijke keuze, omdat ook een woonkeuken aan de tuinzijde een fantastisch wooncomfort biedt.Vervolgens kan er een keuze gemaakt worden over de indeling van de 1e verdieping. Het is de vraag of de schitterende “Master Bedroom“ wordt geprojecteerd aan de singel- of de tuinzijde. Deze keuze kan gemaakt worden los van de indeling van de begane grond. En zo valt er meer te kiezen, afgestemd op de wensen van de individuele koper. Naast de keuze voor de indeling van de plattegrond, die overigens verder naar wens aangepast kan worden, is er ook nog de mogelijkheid om het opleveringsniveau verder uit te breiden. Middels de “Comfort-line” kan men, naast het  plaatsen van de badkamer en keuken, tijdens de bouw ook nog kiezen om alvast de vloer te laten leggen de muren te schilderen of te behangen, de gordijnen en luxaflex alvast te plaatsen. Gezien de vele mogelijkheden wordt dit pakket altijd als maatwerk geleverd, waarbij heel veel bespreekbaar is. In principe kunnen wij u alle zorgen uit handen nemen en zelfs de verhuizing verzorgen.

Omgeving
Project Maurits bestaat uit een tweetal woningen met elk een garage.

Daarnaast omvat het plan nog een elftal losse garages en één speciale garage, allen op een afgesloten binnenplaats.  

De twee woningen uit het projecten zijn onder te verdelen in “Heerenhuis Nassau” en “Heerenhuis O...

Volledige omschrijving
Project Maurits bestaat uit een tweetal woningen met elk een garage.

Daarnaast omvat het plan nog een elftal losse garages en één speciale garage, allen op een afgesloten binnenplaats.  

De twee woningen uit het projecten zijn onder te verdelen in “Heerenhuis Nassau” en “Heerenhuis Oranje”. Heerenhuis  Nassau, voorstaand links, is  957 m³ groot, heeft een perceel van 214 m² en een tuin van 14 meter diep, gelegen op het zuiden. De woning heeft een gebruiksoppervlakte van 240 m² en is inclusief de standaard uitbouw van 17.5 meter diep. Heerenhuis Oranje is gelijk van grootte, maar heeft een perceel van 240 m² en een tuin van 20 meter diep, gelegen op het zuiden. De plafonds zijn, zoals bij de traditionele Heerenhuizen van royale hoogte, namelijk 3.40 meter op de begane grond en zelfs 3.00 meter op de eerste verdieping tot 3.60 meter op de tweede verdieping. De woningen kunnen naar wens worden ingedeeld en de bouw zal direct gestart worden na verkoop van de eerste woning. 

Het afwerkingsniveau van de woningen is, zoals u bij een dergelijke woning mag verwachten, top! De woning heeft onder andere standaard:
• gestucte plafonds op begane grond en eerste verdieping;
• schilderklare wanden op begane grond en eerste verdieping;
• zwaarhouten kozijnen met stompe deuren;
• luxe inbouwkeuken met onder- en bovenkasten, volkern- of natuurstenen aanrechtblad, 5- of 6 pits gaskookplaat, koeldiepvriescombinatie, combi-heteluchtoven, vaatwasser, schouwafzuigkap en stoomoven (via project leverancier “Serious Kitchen”); 
• luxe complete sanitairlijn gebaseerd op de Keramag Era serie;
• HR ++ beglazing. 

Het afgesloten binnenterrein is voorzien van 13 garages en 1 speciale garage. Middels de ingang naast Heerenhuis Nassau komt u op het ruime binnenterrein. De garages zijn allen 7 meter diep en afgerond 3 meter breed. De speciale garage heeft zelfs een oppervlakte van 34 m². Het terrein is afgesloten middels een elektrische poort die op afstand te bedienen is. 

Share |
Meer woningen
Meer woningen