Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Plan Bekendijk, Bredevoort
Nieuwbouw:
Plan Bekendijk, Bredevoort

Type: Koop
Plaats: Bredevoort
Aantal: 3
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 337.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Bredevoort
Info

Vrijstaande woningen
Er worden 3 vrijstaande woningen met aangebouwde garage gerealiseerd in het plan Bekendijk . Prachtige woningen, ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Alle 3 zijn ze zo gesitueerd dat er uitzicht is over de beek "Boven Slinge" en de achtertuinen zijn ge...

Volledige omschrijving

Vrijstaande woningen
Er worden 3 vrijstaande woningen met aangebouwde garage gerealiseerd in het plan Bekendijk . Prachtige woningen, ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Alle 3 zijn ze zo gesitueerd dat er uitzicht is over de beek "Boven Slinge" en de achtertuinen zijn gesitueerd op het zuiden. In de basisuitvoering is een bijkeuken op de begane grond en een standaard badkamer met douche, wastafel en ligbad, separaat is er een toilet met fonteintje. Optioneel is het mogelijk een tweede wastafel te plaatsen in de badkamer. Mogelijkheid voor extra kamer(s) op de 2e verdieping, waardoor de woningen ook zeer geschikt zijn voor grote gezinnen.

Diverse afbouwpakketten of casco oplevering
Uniek is de mogelijkheid voor een koper om zelf te bepalen in hoeverre de woning wordt afgebouwd! Hierdoor is de koopsom van uw droomhuis nog aantrekkelijker. Voor alle woningen is het mogelijk te kiezen voor een casco oplevering. Hierbij worden 3 afbouwpakketten aangeboden waarin de verschillende werkzaamheden zijn opgebouwd, steeds een stapje verder. De laatste stap is de basisuitvoering, deze staat gelijk aan de tekeningen op basisniveau, zoals te zien in de verkoopbrochure. Voor handige mensen een ideale mogelijkheid om in eigen tempo, tijd en beheer de woning zelf af te bouwen. Bij een casco oplevering en de afbouwpakketten 1 t/m 3 hoort natuurlijk een aantrekkelijke minderprijs!

Globale indeling vrijstaande woning
Begane grond: hal, toilet, trapopgang, keuken, bijkeuken, woonkamer.
1e Verdieping: overloop, 3 kamers, badkamer, separaat toilet.
2e Verdieping: vaste trap naar ruime zolder met mogelijkheid voor extra kamer(s).
Behalve een basisuitvoering zijn er uiteraard nog meerwerk opties die uitgevoerd kunnen worden. Per woning zijn deze uitgewerkt, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het uitbouwen aan de achterzijde, de garage inpandig bereikbaar maken, extra kamer(s) realiseren op de 2e verdieping. Daarnaast informeren wij u graag over de mogelijkheden voor uw persoonlijke woonwensen.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen