Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:t Hof van Breugel, Breugel
Nieuwbouw:
t Hof van Breugel, Breugel

Type: Koop
Plaats: Breugel
Aantal: 11
Soort:
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Breugel
Info

Aan de Van den Elsenstraat/Akkerpad in het dorpshart van Breugel; 9 woningen, 2 bovenwoningen en 2 commerciële ruimten. Het bestaande karakteristieke horecapand ‘De Bonkelaer’, dat begin 2010 gesloopt is, wordt herbouwd. Hierin worden de commerciële ruimten en bovenwoningen onderge...

Volledige omschrijving

Aan de Van den Elsenstraat/Akkerpad in het dorpshart van Breugel; 9 woningen, 2 bovenwoningen en 2 commerciële ruimten. Het bestaande karakteristieke horecapand ‘De Bonkelaer’, dat begin 2010 gesloopt is, wordt herbouwd. Hierin worden de commerciële ruimten en bovenwoningen ondergebracht. Op het achterterrein verrijzen de woningtypes Krimlinde en Zilverlinde. De locatie is zeer fraai: centraal in het dorp gelegen met het Dommeldal in de directe nabijheid.

De Bonkelaer

De twee woningen boven ‘De Bonkelaer’ hebben met uitgekiende indeling en veel privacy (afzonderlijke opgang). Het ruime woon- en keukengedeelte aan de achterzijde grenst aan een royaal dakterras, met uitzicht op negen achterliggende nieuwbouwwoningen in traditionele dorpse stijl, met hofachtige bebouwingsstructuur en veel groen. Op de benedenverdieping van het pand wordt onder meer een kapsalon gehuisvest.

Wonen in ‘t Hof

Het achterterrein omvat vier woningen van het type Krimlinde en vijf woningen van het type Zilverlinde in hofachtige bebouwingsstructuur met een woningarchitectuur die past bij het dorpse karakter. Traditionele vormelementen, zoals zesruiter-kozijnen, metselwerkaccenten en bovendakse gevels, geven de woningen een klassieke uitstraling, uiteraard met alle comfort van deze tijd. De hagen en leibomen maken het rustieke plaatje compleet. Een ideale woonomgeving voor tweepersoonshuishoudens, gezinnen, 55-plussers. Verkeersluw, geborgen sfeer, veel groen, volop mogelijkheden voor sociale contacten, veel privacy en dicht bij het actieve dorpsleven en voorzieningen.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen