Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Duinpark Westerschouwen, Burgh-Haamstede
Nieuwbouw:
Duinpark Westerschouwen, Burgh-Haamstede

Type: Koop
Plaats: Burgh-Haamstede
Aantal: 40
Soort: Recreatie
Prijs: € 71.248 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zeeland | Burgh-Haamstede
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers

- Uniek project aan de rand van duinen, strand en zee van Westerschouwen (Burgh-Haamstede)

  • - 40 royale kavels van 315 m2 tot 560 m2 in voormalige fruitgaard
  • - Aanleg met natuurlijke materialen als houtsingels, duintjes, poel en schelpenpaden
  • - 3...

    Volledige omschrijving

- Uniek project aan de rand van duinen, strand en zee van Westerschouwen (Burgh-Haamstede)

  • - 40 royale kavels van 315 m2 tot 560 m2 in voormalige fruitgaard
  • - Aanleg met natuurlijke materialen als houtsingels, duintjes, poel en schelpenpaden
  • - 3 verschillende types chalets van 45 m2 tot 55 m2
  • - 25 jarig recht van opstal/huur tegen jaarlijkse vergoeding (vergoeding ook voor 25 jaar af te kopen)
  • - Prijzen vanaf 69.000 euro vrij op naam, exclusief 21% btw

 

 

Duinpark Westerschouwen wordt gerealiseerd in een voormalige fruitgaard met 40 royale kavels van 315 m2 tot zelfs 560 m2. In verband met de landschappelijk waardevolle omgeving zal het duinpark worden aangelegd overeenkomstig de zogenaamde fruitgaardregeling van de Gemeente Schouwen-Duiveland welke inhoudt dat de landschaps- en natuurwaarden worden versterkt. Het duinpark wordt ingericht met fruitbomen, houtsingels, duintjes, verruigde terreindelen, een poel en schelpenpaden.

 

Het geheel van chalet en kavel wordt aangeboden met een 25-jarig recht van opstal/huur van het perceel waarvoor een jaarlijkse vergoeding verschuldigd is, deze vergoeding kan ook voor 25 jaar worden afgekocht. Verder is er jaarlijks een bedrag aan servicekosten verschuldigd voor onder meer het onderhoud van het park, heffingen en vuilafvoer.

 

Mogelijkheid tot verhuur
Uiteraard lenen de chalets op Duinpark Westerschouwen zich uitstekend om zelf te genieten van uw rust en ontspanning. U kunt echter ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur of uitsluitend verhuur. De verhuur is mogelijk via de grondeigenaar welke samenwerken met het verhuurbedrijf Beach Rentals. Deze organisatie is gespecialiseerd in de verhuur van recreatiewoningen gelegen aan of bij het strand. U kunt uw succes (en rendement) grotendeels zelf bepalen. Zo bent u niet gebonden aan standaardinrichtingen en zijn er geen beperkingen met betrekking tot het eigen gebruik van uw chalet.

 


Omgeving

Duinpark Westerschouwen is een uniek project aan de rand van de duinen, strand en zee, in de Westhoek van Schouwen-Duiveland. Het voormalige eiland Schouwen-Duiveland is bekend om zijn kilometerslange en brede stranden, schitterende duinengebied, het grootste bos van Zeeland en ruime achterland. F...

Volledige omschrijving

Duinpark Westerschouwen is een uniek project aan de rand van de duinen, strand en zee, in de Westhoek van Schouwen-Duiveland. Het voormalige eiland Schouwen-Duiveland is bekend om zijn kilometerslange en brede stranden, schitterende duinengebied, het grootste bos van Zeeland en ruime achterland. Fietsroutes, wandelpaden en ruitertochten zijn over het hele eiland uitgezet. De polders met hun akkers, weiden, dijkjes en natuurgebieden maken het landschap weids. Dorpjes en boerderijen, verspreid door het land, zetten accenten aan in al dat groen.

Share |
Afbeeldingen
Impressie 1: Duinpark Westerschouwen, Burgh-Haamstede Impressie 2: Duinpark Westerschouwen, Burgh-Haamstede Impressie 3: Duinpark Westerschouwen, Burgh-Haamstede
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen