Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Hoven, Capelle aan den IJssel Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Hoven, Capelle aan den IJssel

Type: Koop
Plaats: Capelle aan den IJssel
Aantal: 11
Soort: Appartement
Prijs: € 168.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten
Info
De Hoven
De Hoven is een woonconcept met veel aandacht voor de infrastructuur. Zo worden openbare parkeerplaatsen aangelegd, toegangswegen en een park met voorzieningen die voor iedereen toegankelijk zijn.
Het onderstreept het belang dat tegenwoordig gehecht wordt aan de woonomge...

Volledige omschrijving
De Hoven
De Hoven is een woonconcept met veel aandacht voor de infrastructuur. Zo worden openbare parkeerplaatsen aangelegd, toegangswegen en een park met voorzieningen die voor iedereen toegankelijk zijn.
Het onderstreept het belang dat tegenwoordig gehecht wordt aan de woonomgeving. De eisen die daaraan gesteld worden zijn net zo individueel als de voorwaarden waaraan de woning zelf moet voldoen. De Hoven komt aan veel wensen tegemoet.
Woningaanbod
Het woningaanbod, bestaande uit koop- en huurwoningen, varieert van 2, 3, 4 en 5-kamer appartementen tot luxe penthouses. Verdeeld over de 5 woontorens van de Hoven bevinden zich maar liefst 14 verschillende woningtypen, in oppervlakte variërend van circa 80 m² tot circa 180 m². Dat maakt dit smaakvolle nieuwbouwproject geschikt voor verschillende doelgroepen. Jong, oud, samenwonend of alleenstaand, een van de 256 levensloopbestendige woningen past precies bij u.
De ligging
Het lijkt met elkaar in tegenspraak, maar de natuur bevindt zich net zo dichtbij als het bruisende stedelijke leven. Het Schollebos met het pannenkoekenhuis ligt op loopafstand. In de directe omgeving vindt u het Kralingsebos, het Bergse bos, het Hitlandbos, recreatiegebied de Rottemeren, de Zevenhuizerplas en de rivier de IJssel. Wandelen, hardlopen, fietsen, varen, paardrijden of golfen, het kan allemaal bij wijze van spreken naast de deur.
Bereikbaarheid
Capelle aan den IJssel is een sfeervolle stad met een grote diversiteit aan voorzieningen op het gebied van sport, onderwijs, gezondheidszorg, winkelen en uitgaan. Plaatsen die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Met trein, metro en bus zit u ook zo in het centrum van Rotterdam en van daaruit in de rest van Nederland. Datzelfde geldt voor de auto, dankzij de makkelijk bereikbare uitvalswegen.
Andersom geldt natuurlijk ook. U zit er zo, om vervolgens nooit meer weg te willen. Want zeg nou zelf; een eigen huis waarin uw kijk op wonen tot uiting komt, persoonlijker kan het niet.
Voorzieningen
Het complex ligt midden in de wijk Middelwatering. Het bestuurlijke en culturele hart van de gemeente Capelle aan den IJssel waar heden en verleden een evenwichtig geheel vormen. Aan het Stadsplein vindt u behalve het gemeentehuis en de bibliotheek een theater, diverse restaurants en cafés. Hier ligt ook de toegang tot het winkelcentrum 'De Koperwiek' dat met de recente uitbreiding en overkapping het winkelhart van Capelle is geworden.

Omgeving
De meeste appartementen beschikken over een balkon, serre of (dak)terras en in nagenoeg alle gevallen is er een fraai uitzicht. Hetzij over Capelle aan den IJssel, hetzij over het binnenterrein met de sfeervol aangelegde groenvoorzieningen. De woningen zijn ruim van opzet en een aanzienlijk deel beschikt d...

Volledige omschrijving
De meeste appartementen beschikken over een balkon, serre of (dak)terras en in nagenoeg alle gevallen is er een fraai uitzicht. Hetzij over Capelle aan den IJssel, hetzij over het binnenterrein met de sfeervol aangelegde groenvoorzieningen. De woningen zijn ruim van opzet en een aanzienlijk deel beschikt dankzij de grote raampartijen over veel lichtinval. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de infrastructuur van het project en kunnen bewoners hun auto kwijt op het afgesloten parkeerterrein.

Share |
Meer woningen
Meer woningen