Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Rozenburcht, Capelle aan den IJssel Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Rozenburcht, Capelle aan den IJssel

Type: Koop
Plaats: Capelle aan den IJssel
Aantal: 2
Soort: Appartement
Prijs: € 274.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten
Info
Wonen in de Rozenburcht
Wonen in de Rozenburcht betekent wonen op een uitstekende locatie. Alles wat u nodig heeft, zit bij u in de buurt. Het gemeentehuis en diverse (overdekte) winkelcentra, zoals De Koperwiek, Slotplein en de Terp. Ook wordt er wekelijks op donderdag een markt gehouden in het centr...

Volledige omschrijving
Wonen in de Rozenburcht
Wonen in de Rozenburcht betekent wonen op een uitstekende locatie. Alles wat u nodig heeft, zit bij u in de buurt. Het gemeentehuis en diverse (overdekte) winkelcentra, zoals De Koperwiek, Slotplein en de Terp. Ook wordt er wekelijks op donderdag een markt gehouden in het centrum van Capelle aan den IJssel.

De eengezinswoningen zijn inmiddels allemaal verkocht. Er zijn nog wel enkele appartementen beschikbaar!

Heerlijk terras
De 44 appartementen hebben drie kamers. In de Rozenburcht woont u stedelijk én groen. Reden temeer om te genieten van de heerlijke buitenruimte die architectenbureau OD205 heeft ontworpen. Bewoners van een appartement hebben ook een buitenruimte tot hun beschikking.

Parkeren
In dit project is er ook rekening gehouden met parkeren. Zo worden er voldoende openbare parkeerplaatsen aangelegd. Grotendeels zijn alle appartementen voorzien van een eigen parkeerplaats. Parkeeroverlast behoort daarom tot het verleden.

** Bel nu voor een bezichtiging van de appartementen! **

Omgeving
Dit appartement op niveau 0 is ruimer opgezet dan de andere woningen. Door de zeer ruime woonkamer is uw woonbeleving rianter. En door de grote raampartijen haalt u de zon in huis.

Share |
Meer woningen
Meer woningen