Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Landgoed Wickevoort Fase 1 Hagen, Cruquius Powered by Niki
Nieuwbouw:
Landgoed Wickevoort Fase 1 Hagen, Cruquius

Type: Koop
Plaats: Cruquius
Aantal: 12
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 740.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Cruquius
Info
AM realiseert aan de rand van het idyllische dijkdorp Cruquius, net ten zuiden van Haarlem, een uniek nieuw woongebied; Landgoed Wickevoort. Wickevoort is niet alleen omgeven door groen en veel ruimte, op Wickevoort zelf is al heel veel volgroeid bestaand groen, waaronder het oudste "bos" van de ...

Volledige omschrijving
AM realiseert aan de rand van het idyllische dijkdorp Cruquius, net ten zuiden van Haarlem, een uniek nieuw woongebied; Landgoed Wickevoort. Wickevoort is niet alleen omgeven door groen en veel ruimte, op Wickevoort zelf is al heel veel volgroeid bestaand groen, waaronder het oudste "bos" van de Haarlemmermeer. Deze al aanwezige natuur zal, zoveel als mogelijk is, behouden worden. In Wickevoort beleef je de seizoenen zoals ze bedoeld zijn.

Geniet daarnaast van prachtige voorzieningen zoals een duurzame boerderij; Hoeve Wickevoort, een boerderijwinkel, kleinschalige horeca, Pickup points, elektrische deelauto's, eigen Wickevoorts gereedschap, en mooie wandelroutes. Bovendien kan je, samen met andere bewoners, meebepalen welke faciliteiten jouw ideale woonwijk krijgt.  

Heb je altijd al gedroomd van een duurzame woning midden in de natuur. In Wickevoort kan het. Er komen verschillende woonvelden, elk met een eigen identiteit. Samen tonen deze deelgebieden de veelzijdigheid van Wickevoort en de verbondenheid met de natuur.

Het landgoed wordt in drie verschillende fasen ontwikkeld. Woonveld Hagen ligt in Fase 1. Dit is het noorderlijk deel van Wickevoort. In woonveld Hagen komen halfvrijstaande landhuizen en herenhuizen in korte rijtjes. De woningen worden uitgevoerd als Nul op de meter of met een EPC = 0. Alle woningen hebben ruime tuinen omgeven door hagen. Parkeren kan op eigen erf of in de met hagen omzoomde parkeerhofjes. Vanuit je woning heb je mooie doorzichten naar de ringvaart of de omliggende bosgordel. Wil je wandelen of fietsen? Natuurgebied de Groene Weelde ligt naast de deur. 

De woningen van Hagen zijn NU in verkoop. Er zijn nog enkele woningen niet verkocht. Kijk voor de laatste stand van zaken van de verkoop op de website.

Omgeving
Schitterend gelegen in woonveld Hagen, vlak naast de bosgordel, liggen twaalf half vrijstaande landhuizen. Het woonoppervlakte van deze landhuizen is ca. 180 m2 GBO.

Indeling en afwerking
Via een ruime entree kom je in een grote woonkeuken, een woonkamer met een heerlijk z...

Volledige omschrijving
Schitterend gelegen in woonveld Hagen, vlak naast de bosgordel, liggen twaalf half vrijstaande landhuizen. Het woonoppervlakte van deze landhuizen is ca. 180 m2 GBO.

Indeling en afwerking
Via een ruime entree kom je in een grote woonkeuken, een woonkamer met een heerlijk zitgedeelte en een aparte eetkamerhoek. Op de begane grond bevindt zich ook een grote berging. Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, een grote badkamer en een technische ruimte. Op de tweede verdieping zijn wederom twee ruime slaapkamers en een grote bergingskamer. De landhuizen kennen een luxueuze afwerking met onder andere houten kozijnen, verdiepingshoge deuren in houten kozijnen, een mooi afgewerkte badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en tweede toilet van modern sanitair, een schitterende Siematic keuken met spoeleiland, vloerverwarming én vloerkoeling.

De woning kent twee indelingsvarianten. De indeling zoals hierboven beschreven is variant 1. Indeling variant 2 heeft een tweede badkamer op zolder en op de eerste verdieping een aparte wasmachine en drogerruimte.

Buitenruimte en duurzaamheid
In de grote tuin, omgeven door hagen, bevinden zich twee eigen parkeerplekken. Het landhuis is gasloos en heeft zonnepanelen op het dak. Daarnaast heeft de woning een pergola in de tuin met zonnepanelen. Het landhuis wordt uitgevoerd als een zeer energiezuinige Nul op de Meter woning. Wil je je woning vergroten of wijzigen, de badkamer op de eerste verdieping naar de voorkant verplaatsen en een grote slaapkamer creëren? Dit kan uiteraard via de woonwensenlijst.

Share |
Meer woningen
Meer woningen