Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Dorphotel Dishoek, Deil Powered by Niki
Nieuwbouw:
Het Dorphotel Dishoek, Deil

Type: Koop
Plaats: Deil
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Deil
Info
Het Dorphotel Dishoek
Gelegen aan de voet van de duinen aan de Kaapduinseweg wordt Het Dorphotel Dishoek een oase van rust en intimiteit. Het ademt de sfeer uit van een Zeeuws dorp; gemetselde en gestuukte gevels, gepotdekselde zwarte schuren en schuttingen, met voornamelijk rode dake...

Volledige omschrijving
Het Dorphotel Dishoek
Gelegen aan de voet van de duinen aan de Kaapduinseweg wordt Het Dorphotel Dishoek een oase van rust en intimiteit. Het ademt de sfeer uit van een Zeeuws dorp; gemetselde en gestuukte gevels, gepotdekselde zwarte schuren en schuttingen, met voornamelijk rode daken. De architectuur en ligging van de hotelkamers en appartementen draagt daar in sterke mate aan bij. Een rijke variatie in woningen en levendige straatbeelden… dit zijn de beelden die passen bij Zeeland, de intimiteit van een buurtschap, van wonen aan zee. Hier komt u helemaal thuis... 
Waardevast wonen
Woningen aan de kust zijn waardevast. Bij of aan het water wonen wil toch iedereen? Daarom houdt een woning aan zee haar waarde, sterker nog: uw woning of appartement wordt stilletjes steeds meer waard. Een woning op deze plek vormt een uitstekende belegging.
Het succes van Het Dorphotel wordt gebaseerd op een uitstekende ruimtelijke opzet én een jaarrond bedrijvigheid: de toeristische markt in de zomer en de zakelijke congresmarkt in de winter. Het Dorphotel wordt gevormd door een unieke mix van individuele hotelwoningen, - appartementen, - suites, een restaurant, grandcafé en workshopruimtes, aangeboden vanuit het centrale hotelgedeelte door één exploitant. Voor de exploitatie van Het Dorphotel Dishoek is het bekende hotel-congrescentrum De Zeeuwse Stromen te Renesse betrokken.
 
Wonen aan het strand
Wat is er mooier dan wonen aan het strand? Rust en ruimte die om de hoek letterlijk voor het opscheppen liggen. Niets meer nodig dan een emmer en schepje... Het strand bij Dishoek is breed, weids, uniek en dynamisch. De zee is mooi in alle seizoenen.
Wilt u de eerste zonnestralen op de duinen zien schitteren in de lente? Uitwaaien in de herfst? Genieten van het gespetter van de kinderen in een binnenmeertje in de zomer? Of de sneeuwvlokken tellen die verdwijnen in het schuim van de golven in de winter... Niets is zo mooi als een eigen thuis aan zee. Hier herontdek je elkaar, geniet je van het moment, van alles wat puur en echt is.

Dishoek
De buurtschap Dishoek ligt onder aan de duinen aan de westkust van Walcheren. In een schitterend natuurlandschap, omgeven door de mooiste ‘zuiderstranden’ van Nederland. Wilt u er op uit dan bent u op de fiets zo in de groene omliggende polders, waar monumentale boerderijen, welen en mantelingen het beeld bepalen.
Op korte afstand ligt Vlissingen, waar u vanaf de boulevard kunt genieten van de in en uit varende zeeschepen. Daarnaast ligt het historische Middelburg, met haar gezellige winkelhart. Fietst u langs de kust naar het noorden, dan vindt u het mondaine Domburg op niet meer dan 12 km afstand. En neemt u de auto, dan zijn Veere, Zierikzee en Goes niet ver weg, maar ook de Vlaamse steden in korte tijd bereikbaar. En wat is het na een dagje stad weer heerlijk ‘thuis’ komen in Dishoek...

Het goede Zeeuwse leven
De warme Zeeuwse gastvrijheid maakt dat iedereen zich hier snel thuis voelt. Geniet van Zeeuwse zaligheden als vis, mosselen, oesters en bijzondere groenten als zeekraal en lamsoor. Op zomerse markten maakt u kennis met folklore als het ringsteken te paard.
Ga een dagje vissen op zee, verken de paden door de duinen te paard, neem een duikles, bezoek een molen, museum of schapenboerderij. Dan maakt u kennis met de Zeeuwen en hun vriendelijke, gastvrije instelling. Trotse eilandbewoners, die hun tradities graag in ere houden, maar ook graag delen met anderen. Goed Zeeuws, goed rond...
 

Omgeving
Dishoek

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen