Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Delden, De Groene Wig, Delden Powered by Niki
Nieuwbouw:
Delden, De Groene Wig, Delden

Type: Koop
Plaats: Delden
Aantal: 1
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 250.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Delden
Info
‘De Groene Wig’ maakt onderdeel uit van het uitbreidingsgebied ‘Braak West’ aan de zuidzijde van Delden. De locatie dankt haar naam aan de groene uitstraling, met hierin de wigvormige beplanting van oude waardevolle bomen, die midden door het plangebied loopt. Het plangebied wordt gerealiseerd aan het Twen...

Volledige omschrijving
‘De Groene Wig’ maakt onderdeel uit van het uitbreidingsgebied ‘Braak West’ aan de zuidzijde van Delden. De locatie dankt haar naam aan de groene uitstraling, met hierin de wigvormige beplanting van oude waardevolle bomen, die midden door het plangebied loopt. Het plangebied wordt gerealiseerd aan het Twentekanaal in een landelijke omgeving.

Het ontwerp bestaat uit 35 woningen, waarvan 18 rijwoningen, 12 hoekwoningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning. De 18 rijwoningen zijn onder te verdelen in 12 starterswoningen en 6 grote rijwoningen. Deze woningen worden gerealiseerd in een hofsfeer en hebben een moderne eigentijdse uitstraling.

Omgeving
De twee-onder-één-kapwoningen zijn voorzien van drie slaapkamers. Tevens hebben diverse woningen de mogelijkheid om het huis te vergroten door middel van een bijkeuken en/of uitbouw. Alle woningen zijn in de breedte ontwikkeld. Dit resulteert in zeer veel daglicht en functionele indelingsmoge...

Volledige omschrijving
De twee-onder-één-kapwoningen zijn voorzien van drie slaapkamers. Tevens hebben diverse woningen de mogelijkheid om het huis te vergroten door middel van een bijkeuken en/of uitbouw. Alle woningen zijn in de breedte ontwikkeld. Dit resulteert in zeer veel daglicht en functionele indelingsmogelijkheden.
De woningen hebben een klassiek moderne uitstraling en zijn voorzien van rode bakstenen en een donker antraciet/bruine dakpan.


Share |
Meer woningen
Meer woningen