Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Graaf Willem II, Delfgauw Powered by Niki
Nieuwbouw:
Graaf Willem II, Delfgauw

Type: Koop
Plaats: Delfgauw
Aantal: 1
Soort: Appartement
Prijs: € 225.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Delfgauw
Info
Omgeving
KOOPT U VOOR 1-3-2016? DAN PROFITEERT U VAN DE ACTIEPRIJS VAN € 225.000,- V.O.N. 

Moderne en scherp geprijsd appartement op een centrale plek in Delfgauw. Binnen 5 minuten in het centrum van Delft, 5 minuten loopafstand van winkels en dichtbij uitvalsweg...

Volledige omschrijving
KOOPT U VOOR 1-3-2016? DAN PROFITEERT U VAN DE ACTIEPRIJS VAN € 225.000,- V.O.N. 

Moderne en scherp geprijsd appartement op een centrale plek in Delfgauw. Binnen 5 minuten in het centrum van Delft, 5 minuten loopafstand van winkels en dichtbij uitvalswegen als A4, A13 en N470. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers en een balkon, evt. privéterras aan de galerijzijde en een aparte berging op de begane grond. 

Begane grond: een zeer royale entree met bellenplateau en brievenbussen. Doorloop naar de parkeerplaatsen, bergingen, trappenhuis en lift. 

Tweede verdieping: hal/gang met doorloop naar de woonkamer. Een royale woonkamer (extra breed), open keuken (casco) en goede mogelijkheden voor een apart zit- en eetgedeelte. Het balkon is gelegen op het Zuid/Zuidoosten, dus heerlijk zonnig! 
Twee ruime slaapkamers aan de binnenzijde van het complex. De grootste slaapkamer biedt eveneens doorgang naar de badkamer (casco). Vanuit de gang is nog de meterkast en een separaat toilet (casco) te bereiken. 

Een parkeerplaats is apart te koop voor € 12.500,- v.o.n. Een extra (2e) parkeerplaats behoort ook tot de mogelijkheden. 

Share |
Meer woningen
Meer woningen