Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:TILES, Delft Powered by Niki
Nieuwbouw:
TILES, Delft

Type: Koop
Plaats: Delft
Aantal: 10
Soort: Appartement
Prijs: € 189.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Delft
Info
Wonen op een fantastisch centrale plek in Delft met alle voorzieningen in de buurt? Dan is TILES echt iets voor jou! Of je single of double bent of je starter, doorstromer of scheefhuurder bent, met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd.

De bouw is gestart!<...

Volledige omschrijving
Wonen op een fantastisch centrale plek in Delft met alle voorzieningen in de buurt? Dan is TILES echt iets voor jou! Of je single of double bent of je starter, doorstromer of scheefhuurder bent, met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd.

De bouw is gestart!

TILES in Delft: Comfortabel wonen en van alle gemakken voorzien!
TILES vormt het markante sluitstuk van het totale nieuwbouwproject Buitenhof langs de Martinus Nijhofflaan. Het plan biedt een prachtige mix van tussen de 40 m² en 65 m² met buitenruimte en het afwerkingsniveau van de appartementen is hoog. Zo zijn de appartementen uitgerust met onder andere vloerverwarming- en koeling in alle vertrekken, een luxe keuken en badkamer.

De beschikbare appartementen
  • : woningoppervlaktes tussen de 42 m² en 46 m² (prijs € 176.500,- tot € 191.000,-)
Hoe worden de woningen uitgevoerd?
De appartementen zijn tussen de 40 en 65 m2 en worden zeer compleet opgeleverd met een , en . Je hoeft dus alleen nog maar je meubelen te kopen!
 
Daarnaast biedt TILES een uitgebreid pakket aan verschillende collectieve faciliteiten en voorzieningen, zoals elektrische deelauto’s, elektrische deelfietsen, maar ook lobby, werk- en vergaderruimten. Voor het gebruik van de deelauto’s en -fietsen geldt een gratis basisabonnement voor de eerste drie jaar. Ook worden de andere faciliteiten de eerste 3 jaren kosteloos aangeboden. Na 3 jaar kan de gebruiker de keuze maken om een abonnement af te sluiten. Er is ook een MIELE Laundry-ruimte. Via een app kan je gebruik maken van de was- en droogautomaten. De kosten voor de wasbeurten worden automatisch afgeschreven. Geniet van het gemak!

Turnkey opleveren
De appartementen worden compleet afgewerkt en gebruiksklaar opgeleverd. Het grote voordeel hiervan is dat de totaalprijs op voorhand bekend is, er komen geen extra kosten bij om je appartement gebruiksklaar te maken. Het scheelt je extra moeite en tijd, het enige wat je hoeft te doen is een aantal (materiaal/kleur) keuzes door te geven en wij zorgen voor de uitvoering hiervan. Als de woning opgeleverd is hoef je alleen maar vitrage op te hangen, verlichting aan te sluiten en je meubels in te ruimen, klaar!

De locatie: alles op loopafstand
TILES is zeer centraal gelegen op de rand van Buitenhof en Voorhof. Naast het ruime winkelaanbod, met onder andere de Albert Heijn XL en Winkelcentrum De Hoven, is ook het ziekenhuis, de bibliotheek en Sporthal De Buitenhof op loopafstand bereikbaar. Ook de bereikbaarheid zowel per auto en openbaar vervoer is goed geregeld. De tramhalte (lijn 1) is praktisch voor de deur, het treinstation ligt op 8 minuten afstand en de wegen A4, A13 en N470 zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Duurzaam en EPC 0
Duurzaam wonen is belangrijk. In TILES zie je dat terug. VORM bouwt jouw huis gasloos en energieneutraal. Dit is veel duurzamer dan de huidige wettelijke vereisten. Toekomstige investeringen in verband met duurzaamheidseisen zijn dus niet nodig. .  

De duurzaamheidshypotheek
Omdat TILES zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via  vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.

Appartementen nu te koop
Is één van deze VORMHuizen iets voor jou? TILES is nu in verkoop,  in voor één van de 52 prachtige nieuwbouwappartementen in Delft. Alle verkoopstukken kun je  bekijken en downloaden. De planning voor start bouw is medio september 2019 en de verwachte oplevering is kwartaal 4 2021 zijn.

Heb je vragen? Bel 0186- en vraag naar Daniëlle of Miriam. Dit zijn jouw Specialisten voor TILES. Je kunt Daniëlle of Miriam ook mailen:  of . 
  

Omgeving
Deze appartementen zijn slim ingericht en hebben woningoppervlaktes van 42 m2. Woningtype VI bevindt zich op de 13e tot en met de 17e verdieping en hebben een geweldig uitzicht over Delft.  
De appartementen worden compleet opgeleverd met badkamer, sanitair en een volledige inbouwkeuken. Ook zijn de a...

Volledige omschrijving
Deze appartementen zijn slim ingericht en hebben woningoppervlaktes van 42 m2. Woningtype VI bevindt zich op de 13e tot en met de 17e verdieping en hebben een geweldig uitzicht over Delft.  
De appartementen worden compleet opgeleverd met badkamer, sanitair en een volledige inbouwkeuken. Ook zijn de appartementen in TILES voorzien van vloerverwarming en -koeling. De zonnepanelen op het dak, een warmtepomp-installatie en een EPC van 0 (energieneutraal) zorgen voor een energiezuinige en duurzame basis.
Door creatieve oplossingen als moderne bedstedes en verschuifbare wanden kun je optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. Daardoor kom je niets te kort, maar heb je juist meer dan genoeg! Luxe en compact leven in de stad. 
 
Tip: door de duurzaamheidstoepassingen kun je gebruikmaken van aantrekkelijke financieringsvoorwaarden en scherpe rentetarieven van VORM Sales & Finance. Dat scheelt fors in de woonlasten!

Share |
Meer woningen
Meer woningen