Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De 7 van Simon, Delft Powered by Niki
Nieuwbouw:
De 7 van Simon, Delft

Type: Koop
Plaats: Delft
Aantal: 3
Soort: Appartement
Prijs: € 195.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Delft
Info
De sfeer van toen, het comfort van nu 
Delft is een fijne stad om in te wonen. Maar het aanbod van echt bijzondere woningen is klein. Veel kansen om eigentijds te wonen in een historisch gebouw doen zich niet voor. Oude gebouwen die van functie veranderen liggen niet voor het oprapen ...

Volledige omschrijving
De sfeer van toen, het comfort van nu 
Delft is een fijne stad om in te wonen. Maar het aanbod van echt bijzondere woningen is klein. Veel kansen om eigentijds te wonen in een historisch gebouw doen zich niet voor. Oude gebouwen die van functie veranderen liggen niet voor het oprapen of de prijzen zijn zo hoog dat het bij dromen blijft. Het is vaak intensief zoeken, speuren en wachten op die ene kans. In Delft doet zich nu zo’n unieke kans voor, zie .
In de wijk Wippolder, grenzend aan de binnenstad van Delft, ondergaat een oorspronkelijk schoolgebouw een ware metamorfose. Op de hoek van de Simonsstraat en de Prins Mauritsstraat ligt De 7 van Simon. Van oorsprong in 1924 gebouwd als bewaarschool; vergelijkbaar met een hedendaags kinder- dagverblijf. Deze oorspronkelijke school wordt thans verbouwd tot een kleinschalig woongebouw met zeven kwalitatieve hedendaagse appartementen. Het fraaie gebouw bezit nog steeds het kenmerkende beeldkarakter van de oorspronkelijke functie van het gebouw, zoals de echte schoolgang, het trappenhuis, bijzondere kozijnen en kapconstructie, enzovoorts. Veel van de oorspronkelijke details en materialen zullen uiteraard behouden blijven.
De appartementen zullen aan de eisen van deze tijd voldoen, maar als vanzelfsprekend de nostalgische sfeer blijven uitademen.De appartementen variëren in grootte van circa 60 m² tot circa 105 m². Ieder appartement heeft een berging en een buitenruimte. Gemeenschappelijk is een fietsenberging. Parkeren kan in het openbaar in de aanliggende straten.

Omgeving
Type: Simon 1 t/m 3, begane grond

Speciaal voor u worden deze woningen inmiddels zodanig afgewerkt dat u alleen nog uw meubels en gordijnen mee hoeft te nemen! In de woningen komt nl. naast de complete bad- en toiletruimte nu ook een luxe keuken, compleet met o.a. een va...

Volledige omschrijving
Type: Simon 1 t/m 3, begane grond

Speciaal voor u worden deze woningen inmiddels zodanig afgewerkt dat u alleen nog uw meubels en gordijnen mee hoeft te nemen! In de woningen komt nl. naast de complete bad- en toiletruimte nu ook een luxe keuken, compleet met o.a. een vaatwasser/oven/koelvriescombinatie en keramische kookplaat, de vloeren worden voorzien van robuust Optic Wood-vinyl en op de wanden komt een fraai vinylbehang. 

Simon 1: de woning Simon 1 is gelegen op de begane grond. Vanuit de entree, door de typerende brede (school)gang, bereikt u de woning. In de woning aangekomen bereikt men de hal met daaraan het separate toilet, de wasruimte en de doucheruimte. Tevens biedt de hal toegang tot de slaapkamer, welke is gelegen aan de voorzijde van de het complex. De woonkamer met luxe open keuken biedt toegang tot de eigen patiotuin met buitenberging aan de achterzijde. De plafondhoogte in de woonkamer/keuken/slaapkamer van dit appartement bedraagt maar liefst 3,45 m!

Simon 2: de woning Simon 2 is gelegen op de begane grond. Vanuit de entree, door de typerende brede (school)gang, bereikt u de woning en de tegenover de woning liggende eigen patiotuin met buitenberging. In de woning aangekomen bereikt men de hal met daaraan het separate toilet, de wasruimte en de doucheruimte. Tevens biedt de hal toegang tot de slaapkamer, welke is gelegen aan de voorzijde van de het complex. Simon 2 beschikt daarnaast over een separaat gelegen onbenoemde ruimte, waar naar eigen inzicht een functie aan gegeven kan worden. De plafondhoogte in de woonkamer/keuken/slaapkamer van dit appartement bedraagt maar liefst 3,60 m!

Simon 3: de woning Simon 3 is gelegen op de begane grond, direct naast de hoofdentree van het gebouw. Vanuit deze entree, in de typerende brede (school)gang, bereikt u de woning en de schuin tegenover de woning liggende eigen patiotuin met buitenberging. In de woning aangekomen bereikt men de hal met daaraan het separate toilet, de wasruimte en de doucheruimte. Tevens biedt de hal toegang tot de slaapkamer, welke is gelegen aan de voorzijde van de het complex. De woonkamer is werkelijk uniek te noemen door de vorm en de lichtinval die de ruimte kent door de ligging op de kop van het gebouw. Simon 3 beschikt daarnaast over een separaat gelegen onbenoemde ruimte, waar naar eigen inzicht een functie aan gegeven kan worden. De plafondhoogte in de woonkamer/keuken/slaapkamer van dit appartement bedraagt maar liefst 3,60 m!

Share |