Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:DelftsHart, Delft Powered by Niki
Nieuwbouw:
DelftsHart, Delft

Type: Koop
Plaats: Delft
Aantal: 6
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 474.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Delft
Info
Op korte afstand van de gezellige binnenstad van Delft en recreatiegebied Midden-Delfland worden 42 twee-onder-een-kapwoningen rond een groen hof gerealiseerd.
Er worden drie typen aangeboden, varierend in oppervlakten van 130 tot 187 m2. Dankzij de grote schuifpui of openslaande deuren en de royale v...

Volledige omschrijving
Op korte afstand van de gezellige binnenstad van Delft en recreatiegebied Midden-Delfland worden 42 twee-onder-een-kapwoningen rond een groen hof gerealiseerd.
Er worden drie typen aangeboden, varierend in oppervlakten van 130 tot 187 m2. Dankzij de grote schuifpui of openslaande deuren en de royale voortuinen zijn de woningen aan de voorzijde op het groene middengebied georienteerd. De achtertuinen grenzen aan een waterpartij en beschikken over een berging. De flinke kavels varieren in grootte van ca 180 tot 350 m2.
Fase I is inmiddels in verkoop, dit betreft de bouwnummers 23 t/m 42.
 
 
 

Omgeving
Deze royale woning met een oppervlakte van ca. 188 m2 biedt u tal van mogelijkheden. De aangebouwde garage kan in tact worden gelaten maar ook gedeeltelijk bij de woonkamer aan de achterzijde worden getrokken. De woonkeuken aan de voorzijde biedt voldoende ruimte voor een kookeiland. Op de eerste verdiepin...

Volledige omschrijving
Deze royale woning met een oppervlakte van ca. 188 m2 biedt u tal van mogelijkheden. De aangebouwde garage kan in tact worden gelaten maar ook gedeeltelijk bij de woonkamer aan de achterzijde worden getrokken. De woonkeuken aan de voorzijde biedt voldoende ruimte voor een kookeiland. Op de eerste verdieping zijn vier (slaap)kamers , een badkamer en een separaat toilet. De vrij indeelbare zolderverdieping biedt tevens toegang tot een vliering met een zee aan bergruimte.

Share |
Meer woningen
Meer woningen