Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Dock van Delft, Delft Powered by Niki
Nieuwbouw:
Dock van Delft, Delft

Type: Koop
Plaats: Delft
Aantal: 4
Soort: Appartement
Prijs: € 264.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Delft
Info
Dock van Delft omvat een grote variatie aan ruime appartementen; er zijn maar liefst acht basistypen en vele varianten hierop. Een deel van de begane grond is gereserveerd voor zorg- en servicevoorzieningen.

Omgeving
Type B is een royaal 3-kamerappartement, gelegen aan de Ezelsveldlaan. Kenmerkend is de woonkamer met open keuken over de volle diepte van de woning; meer dan twaalf meter lang. Ruim 43 m² oppervlakte biedt royaal de ruimte voor uw eet- en zithoek. Aan de straatzijde geven verdiepingshoge puien volop ...

Volledige omschrijving
Type B is een royaal 3-kamerappartement, gelegen aan de Ezelsveldlaan. Kenmerkend is de woonkamer met open keuken over de volle diepte van de woning; meer dan twaalf meter lang. Ruim 43 m² oppervlakte biedt royaal de ruimte voor uw eet- en zithoek. Aan de straatzijde geven verdiepingshoge puien volop zicht en licht. Aan de woonkamer grenst een eveneens ruime slaapkamer. De doorgang bestaat uit een brede schuifdeur. Vanuit beide ruimtes stapt u zo in de loggia. Op dit inpandige balkon kunt u heerlijk beschut buiten zitten. De badkamer is, met een handige schuifdeur, direct aan de slaapkamer gekoppeld. Het hiernaast getoonde basis-sanitair is uit te breiden met bijvoorbeeld een bad en een extra wastafel. Via de hal komt u in de extra kamer die geschikt is als hobby- of studeerkamer (onbenoemde ruimte). Deze grenst aan de corridor. In de berging is een opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Share |
Meer woningen
Meer woningen