Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Klavertje Delft, Delft Powered by Niki
Nieuwbouw:
Klavertje Delft, Delft

Type: Koop
Plaats: Delft
Aantal: 5
Soort: Rijwoning
Prijs: € 265.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Delft
Info
Heerlijke huizen voor iedereen in het nieuwste stukje Delft.

Opeens kan het leven je toelachen en alles pakt in jouw voordeel uit.
Zo'n moment gaat er nu aankomen voor een groot aantal mensen die het geluk weten te grijpen. In delft, in de Harnaschpolder, komt Klavertje...

Volledige omschrijving
Heerlijke huizen voor iedereen in het nieuwste stukje Delft.

Opeens kan het leven je toelachen en alles pakt in jouw voordeel uit.
Zo'n moment gaat er nu aankomen voor een groot aantal mensen die het geluk weten te grijpen. In delft, in de Harnaschpolder, komt Klavertje Delft.
Klavertje Delft krijgt een architectuur die smaak en kwaliteit uitstraalt.
Circa 120 huizen in een nieuwe wijk die alles mee heeft. Koopwoningen voor starters en gevorderden op zoek naar comfort en gepaste luxe en huurwoningen (vrije sector) voor gezinnen.
Dat maakt van Klavertje Delft een complete en aantrekkelijke woonwijk voor iedereen die zin heeft in puur woongeluk. Qua locatie, voorzieningen mogelijkheden en, last but not least, de zeer aangename prijsstelling.

Delft

Intimi roemen Delft als een van de meest bijzondere plaatsen van Nederland. Ze hebben gelijk, want Delft biedt echt alles. Het is er heerlijk wonen en volop genieten van historische ambiance, de prachtige gebouwen, de grachtjes, het hoge culturele gehalte, de vele gezellige cafeetjes en restaurants. Maar evenzo kun je er geweldig winkelen in het centrum of een heel bijzonder cadeautje kopen bij een van die vele kleine, specialistiche winkeltjes. Delft ademt gezelligheid, warmte en een groot onder ons gevoel uit. Klavertje Delft is daar op woongebied een bijzondere aanvulling op. Bij Klavertje Delft gaat u genieten van puur woongeluk. 

Omgeving
Wonen met een heerlijk toekomst.

Mensen kiezen tegenwoordig veel eerder voor een nieuwe en actieve toekomst. Ze hebben minder kamers nodig en zoeken vooral veel gemak, luxe, comfort en ook financieel voordeel. Wonen voor gevorden noemen we dat. In Klavertje Delft komen er voor d...

Volledige omschrijving
Wonen met een heerlijk toekomst.

Mensen kiezen tegenwoordig veel eerder voor een nieuwe en actieve toekomst. Ze hebben minder kamers nodig en zoeken vooral veel gemak, luxe, comfort en ook financieel voordeel. Wonen voor gevorden noemen we dat. In Klavertje Delft komen er voor die categorie mensen semi-bungalows op de markt met meerdere mogelijkheden. Grote huizen met op de begane grond o.a. de belangrijkste slaapkamer, de badkamer en een heerlijke tuin. Op de eerste etage is er nog een extra kamer. Deze woonformule is ook populair gebleken zelfs bij gezinnen met een kind.
Kortom: we verwachten dat de woningen in Klavertje Delft in de smaak zullen vallen bij een gemeleerd publiek. Zeker ook vanwege de gunstige prijs.

Share |
Meer woningen
Meer woningen