Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Zeeheldenbuurt, Den Bosch
Nieuwbouw:
Zeeheldenbuurt, Den Bosch

Type: Koop
Plaats: Den Bosch
Aantal: 58
Soort:
Prijs: € 177.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Den Bosch
Info

De woningen van De Compagnie zijn eigentijds en passen naadloos in de bestaande wijk. De architect heeft zich laten inspireren door kenmerken in de wijk. Zo komen er grote kaders om de voordeuren en hebben de woningen op alle verdiepingen grote ramen. Ook de kenmerkende vorm van de zijgevels is door de ...

Volledige omschrijving

De woningen van De Compagnie zijn eigentijds en passen naadloos in de bestaande wijk. De architect heeft zich laten inspireren door kenmerken in de wijk. Zo komen er grote kaders om de voordeuren en hebben de woningen op alle verdiepingen grote ramen. Ook de kenmerkende vorm van de zijgevels is door de architect overgenomen en aangezet door de grote schoorstenen. Alle gebouwen zijn gemaakt van bakstenen in warme kleuren. Deze materialen geven de wijk een stoer karakter.

De woningen beschikken over een A-label. Dat wil zeggen dat ze zeer energiezuinig zijn.
Uiteraard wordt gewerkt conform de richtlijnen van het politiekeurmerk en is het woningborgcertificaat van toepassing op de woningen van De Compagnie.

In de nieuwe wijk komen twee groenstroken met speelvoorzieningen. De Zeeheldenbuurt krijgt door deze ingreep een nieuw maar herkenbaar gezicht. In deze woonbuurt staat het wonen met elkaar centraal.

Omgeving

Overal dichtbij. West is een stadsdeel van gemeente 's-Hertogenbosch. De wijk is eind jaren zestig gebou...

Volledige omschrijving

Overal dichtbij. West is een stadsdeel van gemeente 's-Hertogenbosch. De wijk is eind jaren zestig gebouwd en wordt nu, zo'n 40 jaar later, flink vernieuwd. Er worden woningen gerenoveerd en er komt nieuwbouw. Stadsdeel West ligt aan de zuidwestkant van de spoorlijn, op kleine afstand van de historische binnenstad van 's-Hertogenbosch.

De ligging van West is bijzonder gunstig ten opzichte van het wegennet. Er is een directe aansluiting op de randweg rond 's-Hertogenbosch. Ook de op- en afritten van de A59 zijn dichtbij.

Openbaar vervoer is voor bewoners van West goed geregeld. Er rijden diverse stadsbussen naar het centrum van de stad. De trein is een prima alternatief want het centraal station ligt op 2 km afstand.

 

OP DE FIETS BENT U ZO IN HET CENTRUM VAN 'S-HERTOGENBOSCH, MAAR OOK IN NATUURGEBIEDEN ALS DE MOERPUTTEN, DE DRUNENSE DUINEN EN HET ENGELERMEER.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen