Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Zeeheldenbuurt, Den Bosch
Nieuwbouw:
Zeeheldenbuurt, Den Bosch

Type: Koop
Plaats: Den Bosch
Aantal: 46
Soort:
Prijs: € 149.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Den Bosch
Info

In de Zeeheldenbuurt in de wijk Kruiskamp in 's-Hertogenbosch worden 150 nieuwe woningen gebouwd.  Er komen 46 huurappartementen, 46 koopappartementen en 58 koopwoningen (18 starterswoningen met twee slaapkamers en 40 grotere eengezinswoningen). De 92 appartementen die in een ca...

Volledige omschrijving

In de Zeeheldenbuurt in de wijk Kruiskamp in 's-Hertogenbosch worden 150 nieuwe woningen gebouwd.  Er komen 46 huurappartementen, 46 koopappartementen en 58 koopwoningen (18 starterswoningen met twee slaapkamers en 40 grotere eengezinswoningen). De 92 appartementen die in een carrévorm worden gebouwd, krijgen een binnenplein en een half verdiept parkeerdek met voor ieder appartement een eigen parkeerplek. 

 

Het appartementengebouw ligt in het hart van de woonbuurt. Het gebouw is een stukje opgetild zodat de terrassen wat hoger liggen. Zo heeft u optimale privacy én een mooi uitzicht. Het gebouw wordt omringd door een groene beukenhaag. Ook de mooie binnentuin heeft een vriendelijke uitstraling met verschillende soorten siergrassen, prunussen en houten terrassen met banken.

Onder de binnentuin bevindt zich een royale parkeergarage. Alle koopappartementen hebben hier hun eigen parkeerplaats. Ook hebben alle appartementen een eigen berging op de begane grond.

De ingang is overdekt en bestaat uit veel glas. Er is een lift, een trappenhuis en een gescheiden containerruimte.
De toegang tot het gebouw is voorzien van zelfsluitende deuren die u van buitenaf met een sleutel kunt openen. Bij de voordeur hangt een videofooninstallatie. Zo kunt u vanuit uw appartement zien wie er voor de deur staat en de voordeur openen. Alle appartementen beschikken over een A-label. Dat wil zeggen dat ze energiezuinig zijn. Uiteraard wordt gewerkt conform de richtlijnen van het politiekeurmerk en is het woningborgcertificaat van toepassing op de appartementen van De Compagnie.

Omgeving

Overal dichtbij. West is een stadsdeel van gemeente 's-Hertogenbosch. De wijk is eind jaren zestig gebouwd en wordt nu, zo'n 40 jaar later, flink vernieuwd. Er worden woningen gerenoveerd en er komt nieuwbouw. Stadsdeel West ligt aan de zuidwestkant van de spoorlijn, op kleine...

Volledige omschrijving

Overal dichtbij. West is een stadsdeel van gemeente 's-Hertogenbosch. De wijk is eind jaren zestig gebouwd en wordt nu, zo'n 40 jaar later, flink vernieuwd. Er worden woningen gerenoveerd en er komt nieuwbouw. Stadsdeel West ligt aan de zuidwestkant van de spoorlijn, op kleine afstand van de historische binnenstad van 's-Hertogenbosch.

De ligging van West is bijzonder gunstig ten opzichte van het wegennet. Er is een directe aansluiting op de randweg rond 's-Hertogenbosch. Ook de op- en afritten van de A59 zijn dichtbij.

Openbaar vervoer is voor bewoners van West goed geregeld. Er rijden diverse stadsbussen naar het centrum van de stad. De trein is een prima alternatief want het centraal station ligt op 2 km afstand.

 

OP DE FIETS BENT U ZO IN HET CENTRUM VAN 'S-HERTOGENBOSCH, MAAR OOK IN NATUURGEBIEDEN ALS DE MOERPUTTEN, DE DRUNENSE DUINEN EN HET ENGELERMEER.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen