Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Dr. Lelykade, Den Haag Powered by Niki
Nieuwbouw:
Dr. Lelykade, Den Haag

Type: Koop
Plaats: Den Haag
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Den Haag
Info
Wonen in een dynamisch havengebied
 
Het gebied rond de tweede binnenhaven in Scheveningen heeft de afgelopen jaren een ware transformatie ondergaan. De jachthaven en de restaurants aan de Dr. Lelykade waren er al langer. Maar sinds begin 2000 hebben opslagloodsen, koelcelle...

Volledige omschrijving
Wonen in een dynamisch havengebied
 
Het gebied rond de tweede binnenhaven in Scheveningen heeft de afgelopen jaren een ware transformatie ondergaan. De jachthaven en de restaurants aan de Dr. Lelykade waren er al langer. Maar sinds begin 2000 hebben opslagloodsen, koelcellen en verouderde kantoren in de haven plaats gemaakt voor een keur aan woningen, winkels, restaurants, terrassen en verschillende uitgaansmogelijkheden. Wie nu de haven bezoekt ervaart direct de dynamiek die dit maritieme gebied, vlakbij het Scheveningse strand, uitstraalt. Zodra het weer het even toelaat stromen de beschutte terrassen rond de haven vol en bewijzen dat het buitengewoon aangenaam toeven is in de haven. Echter, de transformatie is nog niet voltooid. Verschillende (woning)plannen en een geheel nieuw nautisch centrum worden de komende periode gerealiseerd.

Aan de Dr. Lelykade, ter hoogte van de Kapitein de Rijkstraat, Koppelstokstraat en Mennickstraat, ontwikkelt AM in samenwerking met Staedion/Citadel Projecten een ambitieus plan. Een project dat een belangrijk onderdeel is van de huidige en toekomstige vernieuwing rond de havens. Straks biedt het plan een variëteit aan: stadswoningen, twee-, drie-, vier- en vijfkamer-appartementen, een schitterend binnengebied en in de plint van de bebouwing een supermarkt en verschillende commerciële ruimten. Parkeren kan in een afgesloten parkeergarage. Door de gunstige ligging van het plan hebben vrijwel alle appartementen uitzicht over de tweede binnenhaven.

Prijsindicatie v.a. € 200.000,- v.o.n.
Start verkoop: wij kunnen nog geen indicatie geven over de start verkoop.

Ontwikkelaar:
AM | Zuid-Holland

Omgeving
Vissershaven

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen