Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Keypoint Den Haag, Den Haag
Nieuwbouw:
Keypoint Den Haag, Den Haag

Type: Koop
Plaats: Den Haag
Aantal: 32
Soort: Bedrijfsruimte
Prijs: € 199.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Den Haag
Info

Er Volledige omschrijving

Er worden 32 bedrijfsunits gerealiseerd welke bestaan uit een begane grond vloer en een volledige verdiepingsvloer. De verdiepingsvloer is te gebruiken als bijvoorbeeld extra opslag of is in e richten als kantoorruimte. De 4 kop units aan de van der Kunstraat en de Lulofstraat hebben een prominente ligging en beschikken over een groot glasoppervlak in de gevel. Deze ruimte is uitermate geschikt voor bedrijven die meer uitstraling nodig hebben of deze ruimte kunnen gebruiken als showroom. Elke bedrijfsruimte beschikt over een parkeerplaats voor de bedrijfsunit.

Omgeving

 

Volledige omschrijving

 

Midden in Laakhaven nabij het NS station Holland Spoor en pal tegenover de Mega Stores wordt "KeyPoint Den Haag" gerealiseerd. Dit bedrijvenpark is bijzonder geschikt voor partijen die op zoek zijn naar bedrijfsruimte, opslagruimte, showroom en/of kantoorruimte. In de directe omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd zoals Gamma, Praxis, Halfords, Sportcity, Bhp billiton Marketing en vele andere.

"Keypoint Den Haag" ligt tegen het centrum van Den Haag aan. De bereikbaarheid van de locatie is uitstekend met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen