Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Vermeerkwartier fase 3, Den Haag Powered by Niki
Nieuwbouw:
Vermeerkwartier fase 3, Den Haag

Type: Koop
Plaats: Den Haag
Aantal: 24
Soort: Rijwoning
Prijs: € 237.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Den Haag
Info
Een ruime nieuwbouwwoning met tuin

De woningen in het Vermeerkwartier hebben een oppervlakte tussen de 117 en 139 vierkante meter. De woningen tellen drie tot vier slaapkamers, optioneel zijn maar liefst 6 (slaap)kamers mogelijk!

Omgeving
Een ruime rij- of hoekwoningvan drie verdiepingen met een zadeldak. Dit is het meest voorkomende type in deze laatste fase van het Vermeerkwartier. De indeling van de benedenverdieping is gericht op de tuin. Vanuit de hal komt u in de woonkamer en kijkt u door de grote raampartij tot achter in de tuin. Om ...

Volledige omschrijving
Een ruime rij- of hoekwoningvan drie verdiepingen met een zadeldak. Dit is het meest voorkomende type in deze laatste fase van het Vermeerkwartier. De indeling van de benedenverdieping is gericht op de tuin. Vanuit de hal komt u in de woonkamer en kijkt u door de grote raampartij tot achter in de tuin. Om de hoek ligt de open keuken. Deze is standaard open, maar met een simpele ingreep sluit u de keuken af van de woonkamer.

Op de bovenverdieping zij drie slaapkamers en een badkamer. De ruimte en indeling op deze verdieping is voor veel gezinnen ideaal. Een vaste trap leidt naar de zolder. Ook deze verdieping is ruim. Perfect om uw spullen op te bergen of om extra kamers van te maken.

Share |
Meer woningen
Meer woningen