Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Vermeerkwartier fase 5, Den Haag Powered by Niki
Nieuwbouw:
Vermeerkwartier fase 5, Den Haag

Type: Koop
Plaats: Den Haag
Aantal: 3
Soort: Rijwoning
Prijs: € 235.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Den Haag
Info
Ruim wonen met een tuin
Het is natuurlijk erg praktisch om veel kamers te hebben. Zo heeft uw gezin tenminste de ruimte, kunt u zonder problemen uw gasten ontvangen en laten logeren. Standaard heeft elke woning in het Vermeerkwartier maar liefst drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping...

Volledige omschrijving
Ruim wonen met een tuin
Het is natuurlijk erg praktisch om veel kamers te hebben. Zo heeft uw gezin tenminste de ruimte, kunt u zonder problemen uw gasten ontvangen en laten logeren. Standaard heeft elke woning in het Vermeerkwartier maar liefst drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Op de zolderverdieping zijn er per woningtype verschillende mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om op zolder extra (slaap)kamers te maken of u gebruikt de zolder als zeer ruime berging. Alle woningen in het Vermeerkwartier zijn goed bereikbaar via de voor- en achterzijde. En, omdat de woonkamer aan de tuin ligt, blijft uw privacy gewaarborgd. Romdom het plan is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Voordelig
Dit is uw kans om in deze kleurrijke wijk een betaalbare eengezinswoning te bemachtigen. Allereerst is de hypotheekrente op dit moment historisch laag, waardoor de maandlast extra voordelig is. Bovendien zorgen deze moderne, geisoleerde woningen met energielabel A dat uw energiekosten laag blijven.

De woningen in het Vermeerkwartier hebben een oppervlakte tussen de 117 en 147 vierkante meter. De woningen tellen drie tot vier slaapkamers, optioneel zijn maar liefst 6 (slaap)kamers mogelijk!

Omgeving
Een ruime rij- of hoekwoning van drie verdiepingen met een zadeldak. In deze extra brede woning is de woonkamer gericht op de tuin. Vanuit de hal komt u in de woonkamer en kijkt u door de grote raampartij tot achter in de tuin. Om de hoek ligt de open keuken. Deze is standaard open, maar met een simpele in...

Volledige omschrijving
Een ruime rij- of hoekwoning van drie verdiepingen met een zadeldak. In deze extra brede woning is de woonkamer gericht op de tuin. Vanuit de hal komt u in de woonkamer en kijkt u door de grote raampartij tot achter in de tuin. Om de hoek ligt de open keuken. Deze is standaard open, maar met een simpele ingreep sluit u de keuken af van de woonkamer.

Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De ruimte en indeling op deze verdieping is voor veel gezinnen ideaal. Een vaste trap leidt naar de zolder. Ook deze verdieping is ruim. Perfect om uw spullen op te bergen of om extra kamers van te maken.

Type A1 kent 3 varianten:
- Type A1 is de standaard al ruime woning voorzien van een zadeldak en gelegen aan
de Saenredamstraat. Bouwnummer 17.
- Type A1H is qua indeling overeenkomstig type A1, maar is gelegen op de hoek.
Bouwnummer 19 is gelegen op de hoek met de Abraham van Beijerenstraat. Door de
vele ramen in de zijgevel is deze woning extra licht. De intieme tuin is aan
de straatzijde voorzien van een mooie gemetselde tuinmuur. Bouwnummer 16
grenst aan de tuin van de buren. Bouwnummer 16 en 19.
- Type A1K is qua indeling overeenkomstig type A1, maar standaard voorzien van een
extra hoge voorgevel en een fraaie dakkapel. Dit geeft de voorgevel van dit type een
voorname en stedelijke uitstraling aan de Hoefkade. Bouwnummer 3 en 13.

Share |
Meer woningen
Meer woningen