Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:de Kroon - Adding Life to the City, Den Haag Powered by Niki
Nieuwbouw:
de Kroon - Adding Life to the City, Den Haag

Type: Koop
Plaats: Den Haag
Aantal: 49
Soort: Appartement
Prijs: € 275.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Den Haag
Info
Wonen met een adembenemend uitzicht over de stad!
In De Kroon kunt u kiezen uit 128 aantrekkelijke koopappartementen variërend van twee- tot vijfkamerappartementen. Vanaf de 14e etage tot de 40e verdieping heeft u een prachtig uitzicht over de stad en de zee.  Op de hoogste etage zijn...

Volledige omschrijving
Wonen met een adembenemend uitzicht over de stad!
In De Kroon kunt u kiezen uit 128 aantrekkelijke koopappartementen variërend van twee- tot vijfkamerappartementen. Vanaf de 14e etage tot de 40e verdieping heeft u een prachtig uitzicht over de stad en de zee.  Op de hoogste etage zijn twee zeer luxueuze penthouses.

Wonen in De Kroon betekent:
- adembenemend uitzicht over de stad en de zee;
- midden in het dynamische centrum van Den Haag;
- luxueus wonen met een hoog afwerkingniveau;
- makkelijke bereikbaar met openbaar vervoer (CS is op loopafstand);
- nabij belangrijke uitvalswegen;
- parkeergarage aanwezig.

Locatie
Het 125 meter hoge en markante gebouw is gelegen in het Wijnhavenkwartier, het dynamische centrum van Den Haag. De Kroon is op loopafstand van het Centraal Station en vlakbij belangrijke uitvalswegen.

Architectuur
De Kroon is ontworpen door architect Christian Rapp van Rapp+Rapp. Deze architect heeft een voorliefde voor solide gebouwen die stevig met de ondergrond zijn verbonden, met  gebruik van stoere, ambachtelijke materialen en veel aandacht voor de menselijke maat.

Diversiteit
De Kroon biedt een aantrekkelijke mix van wonen, werken en winkelen.  
Op de begane grond vindt u winkels, waaronder een Albert Heijn. De 1e tot en met de 5e verdieping zijn bestemd voor kantoren. De woningen op 6e tot en met de 13e verdieping zijn huurappartementen. Vanaf de 14e tot aan de 40e verdieping treft u de koopappartementen en enkele vrije sector huurappartementen.
 Omgeving
Een oase van rust in de stadse levendigheid.
De appartementen Park zijn te vinden vanaf de 17e tot en met de 26e verdieping. Op de 17e verdieping treft u vier gerieflijke woningen aan. De 3-kamerappartementen zijn verschillend van afmeting en hebben een tweezijdig fenomenaal uitzicht....

Volledige omschrijving
Een oase van rust in de stadse levendigheid.
De appartementen Park zijn te vinden vanaf de 17e tot en met de 26e verdieping. Op de 17e verdieping treft u vier gerieflijke woningen aan. De 3-kamerappartementen zijn verschillend van afmeting en hebben een tweezijdig fenomenaal uitzicht. De overige verdiepingen bevatten vijf comfortabele woningen. Deze woningen bieden uitzicht op de stad en/of de zee. 
Oppervlakten varieren van ca. 85 m² t/m ca. 116 m².
Alle appartementen zijn voorzien van sanitair en tegelwerk. Voor de keuken geldt een stelpost die u kunt besteden bij onze keukenleverancier. De keuken is dus nog geheel naar eigen smaak samen te stellen, wel zo prettig.
De huidige modelwoning bevindt zich op de 15e etage. De makelaar verzorgt op afspraak graag een rondleiding voor u.

Share |
Meer woningen
Meer woningen