Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Eden, Den Haag Powered by Niki
Nieuwbouw:
Eden, Den Haag

Type: Koop
Plaats: Den Haag
Aantal: 6
Soort: Rijwoning
Prijs: € 351.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Den Haag
Info
Eden
Eden is modern met een klassieke opbouw. De indeling en het comfort van de woningen zijn modern. Het ‘ambachtelijke’ kleur- en materiaalgebruik geeft Eden een uitstraling die naadloos aansluit op de bestaande omgeving. Eden bestaat uit een combinatie van zor...

Volledige omschrijving
Eden
Eden is modern met een klassieke opbouw. De indeling en het comfort van de woningen zijn modern. Het ‘ambachtelijke’ kleur- en materiaalgebruik geeft Eden een uitstraling die naadloos aansluit op de bestaande omgeving. Eden bestaat uit een combinatie van zorg, kinderopvang, huur- en koopwoningen en een ondergrondse parkeergarage. Dit is verdeeld over drie gebouwen. Elk met een eigen karakter. Al met al is er sprake van een zeer multifunctionele woonomgeving. Wat Eden verder Eden maakt, is het levendige en gezellige buurtplein.
 
Koopmogelijkheden
Aan de Adriaan Vlackstraat zijn nog een aantal stadswoningen met terras en eengezinswoningen met tuin te koop. Twee uiteenlopende woningtypen die een aantal karakteristieken gemeen hebben: comfort, ruimte en een privéparkeerplaats!

Omgeving
Bent u onlangs nog in de Rivierenbuurt geweest? Grote kans dat u de wijk lang niet heeft bezocht of zelfs niet kent. In dat geval raden wij u aan eens een kijkje te gaan nemen, want het is een unieke woonwijk die sterk veranderd is in de afgelopen jaren!
Al wandelend door de buurt ontdekt u besloten hofjes, leuke geveltuintjes, luwe straatjes, sfeervolle grachten, speelplekken voor kinderen én een groot park: het Deltaplantsoen. En toch ligt de wijk om de hoek van het centrum van Den Haag, op loopafstand zelfs! Als u verder weg wilt gaan: openbaar vervoer is direct voorhanden en u bent met de auto zeer snel op de A12. Rondom het nieuwbouwproject Eden is al één en ander veranderd en er staan ook nog veel veranderingen op stapel. De Rivierenbuurt ondergaat een metamorfose. U kunt hier meer over lezen op de website wonenineden.nl.Omgeving
Tijdelijke actie!
De koopsom van de eengezinswoningen is nu tijdelijk sterk verlaagd:
van € 386.000,- v.o.n. naar € 351.000,- v.o.n., (hoekwoning C1, huisnummer 27: € 353.500,- v.o.n.) een korting van € 35.000,- (=9%) !
De koopsom in incl...

Volledige omschrijving
Tijdelijke actie!
De koopsom van de eengezinswoningen is nu tijdelijk sterk verlaagd:
van € 386.000,- v.o.n. naar € 351.000,- v.o.n., (hoekwoning C1, huisnummer 27: € 353.500,- v.o.n.) een korting van € 35.000,- (=9%) !
De koopsom in inclusief een privé parkeerplaats op het achtergelegen binnenterrein.
U betaalt 0% bouwrente en 0% overdrachtsbelasting.

Zo aantrekkelijk is Eden nog nooit geweest!
 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Omschrijving
Waar vind je in het centrum van Den Haag nog een eengezinswoning met tuin en privé parkeerplaats? In Eden! In de Adriaan Vlackstraat zijn 6 eengezinswoningen gerealiseerd, waarvan nog twee te koop zijn. Ze zijn direct te betrekken. 

Kenmerken eengezinswoningen
• gebruiksoppervlakte 145 m2
• bijzondere entreehal met een 5,5 meter hoge vide
• gezellige woonkeuken op de begane grond
• achtertuin met berging
• royale living met veel lichtinval
• 3 ruime slaapkamers op de 2e en 3e verdieping
• ruime ingerichte badkamer met mogelijkheid tot het plaatsen van een bad
• privé parkeerplaats op het binnenterrein achter de woning
• casco keuken

Indeling
Zodra u de woning binnenstapt merkt u al dat het een bijzondere woning is. De entree is uitgevoerd als vide met een plafondhoogte van ca. 5,5 meter! Eén deur geeft toegang tot het ingerichte toilet, via de andere deur stapt u de woonkeuken in van maar liefst 27,3 m2. De trapkast kan prima dienst doen als bijkeuken. Middels de openslaande deuren stapt u de zonnige tuin in met houten buitenberging (ca. 2,77 x 2,10 meter). De diepte van de tuin verschilt per woning. De modelwoning (huisnummer 31) heeft een tuin van ca. 38 m2. Vanuit de tuin kunt u naar het achtergelegen binnenterrein waar de privé parkeerplaats te vinden is. Deze is voorzien van een parkeerbeugel zodat u ervan verzekerd bent dat een ander niet op uw plek kan staan.
Op de eerste verdieping treft u de ruime woonkamer. Aan de ene kant met zicht op de tuin, aan de andere kant kijkt u door de glazen pui naar beneden naar de entreehal. Op de overloop is een praktische bergruimte geplaatst.
De derde verdieping biedt twee zeer ruime slaapkamers (ca. 13 en 11 m2) en badkamer van ca. 6 m2. Hierin is een douche, toilet en wastafel met spiegel geplaatst. U kunt hier een bad bij laten plaatsen, de aansluitingen hiervoor zijn al aanwezig.
Op de derde verdieping is de derde ruime slaapkamer van ca. 14 m2 te vinden en een riante bergruimte (ca. 10m2) waar de HR cv-ketel, de mechanische ventilatie unit en wasmachine aansluiting zijn geplaatst.
Als u van ruime slaapkamers houdt, dan is dit de woning voor u!

Share |
Meer woningen
Meer woningen