Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Vroondaal, Den Haag Powered by Niki
Nieuwbouw:
Vroondaal, Den Haag

Type: Koop
Plaats: Den Haag
Aantal: 71
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 426.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Den Haag
Info
Vrije woonkeuze in Vroondaal
Op royale kavels kunt u in Vroondaal uw droomhuis onder vrije architectuur zelf bouwen. Ook kunt u kiezen voor het gemak van een kant en klare twee-onder-een- kapvilla. In de loop van 2014 wordt het aanbod van Vroondaal uitgebreid met kleinere kavels en wo...

Volledige omschrijving
Vrije woonkeuze in Vroondaal
Op royale kavels kunt u in Vroondaal uw droomhuis onder vrije architectuur zelf bouwen. Ook kunt u kiezen voor het gemak van een kant en klare twee-onder-een- kapvilla. In de loop van 2014 wordt het aanbod van Vroondaal uitgebreid met kleinere kavels en woningen. 

Wonen in het GROEN!
In de Haagse woonwijk Vroondaal voelt u zich vrij, krijgt u lucht en ruimte! Vroondaal ligt tussen strand en stad midden in het GROEN, in natuur- en recreatiegebied Madestein. Dit gebied vormt samen met Ockenburgh een groene zone richting de zee.
 
U fietst door het groen binnen 10 minuten naar het strand. En tegelijkertijd bent u met een korte autorit in hartje centrum Den Haag en kunt u genieten van alle stadse en culturele voorzieningen. Vroondaal brengt het beste van twee werelden samen.

Omgeving
Wonen in het GROEN! 
Woonwijk Vroondaal ligt verscholen achter het groen van natuur en recreatiegebied Madestein in Den Haag. Een prachtig, maar ook uniek gebied om te wonen. Of u nu kiest voor een kavel om zelf uw huis te laten bouwen, of voor een kant-en-klare woning, alles kan in V...

Volledige omschrijving
Wonen in het GROEN! 
Woonwijk Vroondaal ligt verscholen achter het groen van natuur en recreatiegebied Madestein in Den Haag. Een prachtig, maar ook uniek gebied om te wonen. Of u nu kiest voor een kavel om zelf uw huis te laten bouwen, of voor een kant-en-klare woning, alles kan in Vroondaal. 

Uw eigen woning bouwen
In Vroondaal zijn kavels te koop van 600 m² of groter. Op deze kavels kunt u geheel naar eigen wens en in uw opdracht een woning laten ontwerpen en bouwen. ‘Moderne architectuur gaat in Vroondaal hand in hand met statige herenhuizen. De elegante Frank Lloyd Wright architectuur wordt afgewisseld met grote woonboerderijen met een rieten kap.’ 

Project: Vroondaal
Midden in de natuur maar toch in het stadse Den Haag uw woning geheel naar eigen wens ontwerpen en laten bouwen op ruime kavels, dat kan in Vroondaal!Vroondaal ligt in de rand van Den Haag, midden in natuur- en recreatiegebied Madestein  op loopafstand van strand en duinen, bossen en parken. Toch bereikt u met de auto in circa 15 minuten de Haagse binnenstad. 

Maximale vrijheid
De woonwijk wordt gekenmerkt door rust, heel veel ruimte en vooral vrijheid. Alle voorzieningen waarvan u graag dagelijks gebruik maakt liggen in de omgeving direct grenzend aan het woongebied. Denkt u aan het complete wijkwinkelcentrum Loosduinen. Scholen, opvang en zorgvoorzieningen zijn allemaal in een straal van circa 10 autominuten aanwezig. Winterse wandelingen door de natuur, schaatsen op de vele waterplassen, in het voorjaar genieten van de uitbundige bloei van boshyacinten en rododendrons in Park Ockenburgh en zomers lekker uitrusten op het na bij gelegen strand of in de koelte van de bossen. Kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven, verstoppertje spelen, speurtochten en hutten bouwen.... ouderwets speelplezier.Kortom, een Haags woongebied dat het waard is te ontdekken! Vroondaal biedt ruime kavels vanaf circa 600 m2. Wij bespreken graag met u uw wensen en sluiten deze aan op de mogelijkheden in Vroondaal. Wij bieden u deskundige en ervaren begeleiding door onze adviseurs, die u desgewenst met raad en daad terzijde staan van aankoop tot realisatie van uw woning.

Informatiecentrum De Vroonhof
Wij nodigen u uit Vroondaal te bezoeken en te ervaren. U kunt zonder afspraak ons informatiecentrum bezoeken van dinsdag t/m donderdag tussen 09.00 en 15.00 uur. Liever een ander moment? Afspraken maken wij op elk gewenst moment.

Share |
Meer woningen
Meer woningen