Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wateringse Binnentuinen, Den Haag Powered by Niki
Nieuwbouw:
Wateringse Binnentuinen, Den Haag

Type: Koop
Plaats: Den Haag
Aantal: 3
Soort: Rijwoning
Prijs: € 260.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Den Haag
Info
Al meer dan tien jaar wordt hard gebouwd aan een bijzondere nieuwe wijk ten zuidwesten van Den Haag: Wateringse Veld. Waar eens glastuinbouw en kassen de dienst uitmaakten, verrijzen nu woningen, winkelcentra, scholen, parken en sportvelden. Een volwaardige wijk, die stedelijk en buiten wonen perfect combi...

Volledige omschrijving
Al meer dan tien jaar wordt hard gebouwd aan een bijzondere nieuwe wijk ten zuidwesten van Den Haag: Wateringse Veld. Waar eens glastuinbouw en kassen de dienst uitmaakten, verrijzen nu woningen, winkelcentra, scholen, parken en sportvelden. Een volwaardige wijk, die stedelijk en buiten wonen perfect combineert. Uiteindelijk gaat Wateringse Veld bestaan uit acht gevarieerde buurten. De laatste daarvan – die nu gerealiseerd wordt – is Wateringse Binnentuinen.
In deze gloednieuwe, maar ouderwets sfeervolle buurt ontwikkelt De Koning Wessels Vastgoed in samenwerking met Haag Wonen 48 koopwoningen met een V.O.N.-prijs vanaf € 269.000,-- en 46 huurwoningen. Het gaat hier om kwalitatief degelijke, heerlijk ruime huizen, waarvan 23 hoekwoningen, gelegen aan de Reiderlandlaan en de Westergosingel. Net als in de rest van de wijk vallen deze woningen op door hun diversiteit. Zij passen naadloos in hun omgeving, met hun pannendaken, hun wisselende en verspringende voor- en zijgevels, hun veelkleurige bakstenen, houten kozijnen, voor- en achtertuinen en lage tuinmuurtjes. Een lust om in te wonen en een lust voor het oog.

Omgeving
Deze hoekwoningen zijn een kwartslag gedraaid en hebben daardoor een mooie brede achtertuin. Achter-,  voor- en zijgevel zijn uitgevoerd in geschilderd metselwerk. In de voorgevel valt de uitbouw vanaf de eerste verdieping op, die doorloopt tot de tweede verdieping en daardoor een zeer ruime dakk...

Volledige omschrijving
Deze hoekwoningen zijn een kwartslag gedraaid en hebben daardoor een mooie brede achtertuin. Achter-,  voor- en zijgevel zijn uitgevoerd in geschilderd metselwerk. In de voorgevel valt de uitbouw vanaf de eerste verdieping op, die doorloopt tot de tweede verdieping en daardoor een zeer ruime dakkapel vormt.

Share |
Meer woningen
Meer woningen