Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wonen in Le Jardin, Den Haag
Nieuwbouw:
Wonen in Le Jardin, Den Haag

Type: Koop
Plaats: Den Haag
Aantal: 4
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 695.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Den Haag
Info

Aan de idyllische Tomatenlaan in de wijk Wateringse Veld in het zuidwesten van ’s-Gravenhage realiseert bouwbedrijf WEBA vier prachtige complete royale villa’s met garage in de stijl van de dertiger jaren. Er zijn nog slechts 2 villa’s te koop. De villa’s worden gebouwd op ruim 5...

Volledige omschrijving

Aan de idyllische Tomatenlaan in de wijk Wateringse Veld in het zuidwesten van ’s-Gravenhage realiseert bouwbedrijf WEBA vier prachtige complete royale villa’s met garage in de stijl van de dertiger jaren. Er zijn nog slechts 2 villa’s te koop. De villa’s worden gebouwd op ruim 500 m2 eigen grond en hebben als voornaamste kenmerken hun rustige ligging, klassieke uitstraling, ruime living en diepe achtertuin welke varieert per villa van ca. 19 tot 21 meter. De tuin grenst aan een ecologische zone waardoor u van een vrij uitzicht over een beschermd natuurgebied kunt genieten. Het interieur kenmerkt zich door een ruime en lichte opzet, onder andere door de living van maar liefst 78 m2. Bovendien is de woonkamer geheel gericht op de ruim bemeten diepe achtertuin. Duurzame materialen en kwaliteit staan centraal in de villa. De royale woonoppervlakte van 205 m2 is verdeeld over begane grond, eerste en tweede verdieping. De eerste verdieping omvat drie zeer ruime slaapkamers en een luxe badkamer. De tweede verdieping omvat twee naar eigen inzicht in te richten ruimtes en een berging. Op de tweede verdieping wordt eveneens een tweede badkamer geplaatst. Langs de traditionele autoluwe Tomatenlaan wordt een brede zone van schiereilandjes gerealiseerd waaronder ook Le Jardin. De verkoopprijzen zijn vanaf: € 695.000,-- v.o.n.

 

Omgeving

Aan de idyllische Tomatenlaan in de wijk Wateringse Veld in het zuidwesten van ’s-Gravenhage realiseert bouwbedrijf WEBA vier prachtige complete royale villa’s met garage in de stijl van de dertiger jaren. Er zijn nog slechts 2 villa’s te koop.

Share |
Meer woningen
Meer woningen